nasiona marihuany

Moje przygody z klinikami konopnymi + klinika stacjonarna.

Wyszukiwarka Forumowa:

informatik

Member
Buchów
6
Siemka, w rodzinie testowaliśmy już dwie kliniki konopne, jedna osoba CM a ja ZK. Ostatnio łaziłem po mieście i widziałem w Galerii Handlowej (Pasaż Grunwaldzki) stacjonarna klinikę prowadzona przez jednego z dystrybutorów (S-Lab, żeby nie bawić się w ciuciubabki). Generalnie cala galeria oblepiony lisicami zioła i promocyjna reklama za 50 zł wizyta (stacjonarnie/telemedycyna), śmiesznie to wygląda bo obok były reklamy Pasibusa xD.
Jako ze akurat bylem po festiwalu Piwa Wina i Sera z naciskiem na "piwa" to nie wchodziłem xD.
No ale dzisiaj postanowiłem ogarnąć temat, za 50zl telewizyta ustawiona za godzinkę, zobaczymy co Pan Doktur powie.

Szczerze podoba mi się, pójście w stacjonarne kliniki, bo paradoksalnie np mojej mamie czy tacie 60+ prędzej spodoba się pomysł wizyty stacjonarnej tam niż jakieś kliniki z "darknetu" (według nich). Teraz nawet ma być poprawka, że raz do roku wizyta musi się odbyć a recepta potem przedłużana do roku. (Nie wiem w sumie czy telewizyta jako wizyta się w to wpisze).

***edit***
Telefon był punktualny, zalecono mi Jacka Herrera. Polecam, Pan również zaprasza stacjonarnie.

Monte

Well-known member
Buchów
50
Bardzo fajna sprawa z tym. W tej cenie miales wizyte i recepte w jednym? Jesli tak to mega tanio. Najlepiej jakby zaraz obok od razu była apteka z suszem hehe

informatik

Member
Buchów
6
Bardzo fajna sprawa z tym. W tej cenie miales wizyte i recepte w jednym? Jesli tak to mega tanio. Najlepiej jakby zaraz obok od razu była apteka z suszem hehe
Tak, całość 50zl. Są dwie apteki z suszem w samej galerii handlowej. Btw najtaniej w mieście znalazłem 15g za 760zl. Z recepta daje 54zl/g więc powoli te ceny idą w dobrym kierunku.

zbyszard

Well-known member
Buchów
340
Jako że w ten weekend przerwałem swój okres abstynencyjny to postanowiłem ogarnąć recepte by móc skutecznie oraz w pełni legalnie zaleczać swoje dolegliwości. Korzystałem ze strony centrum marihuany pierwsza konsultacja 119zeta blikiem po ok. 5 h otrzymałem recepte oraz zalecenia co do przyjmowania leku. Zasugerowałem wybór preparatu którym będę sukcesywnie leczony i taki też został mi wypisany 15g CANNABIS FLOS TIRLAY 18% THC 1 CBD i teraz pytanie. Normalnie dzwonic do apteki i pytać czy jest rezerwować można? Ktoś wie co teraz mogę dostać w tych paczkach z apteki ? Niby było GSC Pink kush jack herrer, można zapytać przez telefon jakie partie są dostępne?

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Buchów
8,156
Odznaki
5
Tilray ma tylko jedną odmianę zarejestrowaną, blueberry. S-lab ma kilka odmian pod jedną rejestracją.

Monte

Well-known member
Buchów
50
Jako że w ten weekend przerwałem swój okres abstynencyjny to postanowiłem ogarnąć recepte by móc skutecznie oraz w pełni legalnie zaleczać swoje dolegliwości. Korzystałem ze strony centrum marihuany pierwsza konsultacja 119zeta blikiem po ok. 5 h otrzymałem recepte oraz zalecenia co do przyjmowania leku. Zasugerowałem wybór preparatu którym będę sukcesywnie leczony i taki też został mi wypisany 15g CANNABIS FLOS TIRLAY 18% THC 1 CBD i teraz pytanie. Normalnie dzwonic do apteki i pytać czy jest rezerwować można? Ktoś wie co teraz mogę dostać w tych paczkach z apteki ? Niby było GSC Pink kush jack herrer, można zapytać przez telefon jakie partie są dostępne?
Tak jak wyżej, blueberry to blueberry. Nawet jak sprawdzasz na necie czy lek jest dostepny w twojej aptece to warto zadzwonić i zapytać. Nie raz miałem tak że przyjechałem i okazało się że mi nie wydadzą bo jest rezerwacja

zbyszard

Well-known member
Buchów
340
Próbował ktoś te blueberry? Widziałem że też master kush jest smarzyl to ktoś?

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Buchów
8,156
Odznaki
5
Master Kush jest S-Labu. Tj producentem jest Tilray, ale dystrybutorem S-Lab. Tilray ma TYLKO 1 rejestrację i jest to blueberry, czyli jak masz receptę na susz Tilray to nie masz innego wyboru.

zbyszard

Well-known member
Buchów
340
aa widzisz a z tego co na jutubach zobaczyłem to wychodziło że będę mógł coś wybrać, no nic nie ma tego złego przecież to blueberry :uff: palył to ktoś ?

zbyszard

Well-known member
Buchów
340
Nabyłem drogą kupna ten susz narazie wzielem dychę, tak go oceniam smak słabo wyczuwalny delikatny ale dym nie gryzący próbowałem ze szkła i Lolka.Lubie w topach doszukiwać się zapachów i jak się zaciągnę tym zapachem z pudełka to może coś borówka przez chwilę zajeżdża😂 Działanie to indica z dużym naciskiem na relaks oczywiście to też kwestia dawki ja pierwszy raz to z dzojcika 5 machów, od dwóch dni palę inne dwie odmiany mocne indory ale jakieś hybrydy. Dopalilem z lufki dwie chmurki i trochę mnie przybiło. Jestem ciekaw jak z vapa wyjdą testy. Jak dla mnie 58 za gieta, 580 za dychę to jakaś bajanska suma jak za parę kwiatków i nie jakiś topowych tylko przeciętniaków z wyglądu małe topki ale szronu trochę jest ale o działanie mi najbardziej chodzi i bardzo mi podpasowalo relax i rozluźnienie.No i 119 za receptę, droga w huy ta dycha ale to jest cena świętego spokoju którą każdy użytkownik musi w tym pięknym kraju zapłacić.

lezaza

Well-known member
Buchów
196
Która klinika jest teraz najtańsza? Tam na szybko przejrzałem to centrum marihuany z 119zł za pierwszą wizytę. Zna ktoś coś tańszego online?

Siemka, w rodzinie testowaliśmy już dwie kliniki konopne, jedna osoba CM a ja ZK. Ostatnio łaziłem po mieście i widziałem w Galerii Handlowej (Pasaż Grunwaldzki) stacjonarna klinikę prowadzona przez jednego z dystrybutorów (S-Lab, żeby nie bawić się w ciuciubabki).
Co to ZK? I nie wiesz może czy ta stacjonarna klinika z pasażu ma swoją stronę w necie?

lezaza

Well-known member
Buchów
196
Dobra ogarnąłem przez centrum marihuahny. Po dwóch godzinach od wniosku przysłali receptę.
Chciałem indicke a trafiłem na Jacka Herera :ROFLMAO:
Dopiero później doczytałem że te od s labu trzeba po numerze serii sprawdzić. Ale nie narzekam, dobre jaranie. Zapach jedynie marny ale topy i moc ok. Wyszło w aptece 52,8zł za gram, gdyby nie te recepty to cena akceptowalna imo.

jh.jpg

Ostatnia edycja:

zbyszard

Well-known member
Buchów
340
Właśnie miałem pytać o tego Jacka, w jaki sposób zażywałeś przepisany lek. Mocna sativa w działaniu? Bo szukam teraz przeciwie stwa tej indici co mam, ale jeszcze mogę piątkę tego medyczniaka wsiąść to wezmę napewno. Bardzo dobrze działa na moje schorzenia do snu jest idealna, a i do mixu za***iście się nadaje ziomek przyniósł G13 haze to w blanciku wyjątkowo dobrze oraz skutecznie zaleczało moje dolegliwości. Jak nie to może ta Aurorę 22, ta sative miał ktoś okazję z aktualnym sortem próbować.

lezaza

Well-known member
Buchów
196
Nie mogłem się powstrzymać i sobie małego lolka najpierw skręciłem a
teraz sobie vapuje. Mocne jaranie ale do czystej sativy daleko. Dla mnie hybryda z może minimalną przewagą sativy. I to głównie na początku z godzinkę, półtorej - teraz już weszła kanapowa faza. 'Gadatliwa' odmiana na pewno ;)

mikrodozer

Member
Buchów
4
@zbyszard nadal nie rozumiesz. Dostałeś receptę na susz Tilray i tylko to możesz wykupić. Nie dadzą Ci na tą receptę Aurory, s-lab, ani nic innego. Nie jestem pewien dokładnie, ale jeśli "otworzyłeś" receptę w danej aptece i wziąłeś tylko dychę, to pozostałe 5g chyba musisz też wziąć w tej samej aptece. Coś słabo tłumaczą ci jutuberzy. Swoją drogą, miałem Aurorę 22 i moim zdaniem Tilray dużo lepszy, wydajniejszy i mocniejszy.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół