Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Co sądzicie o tych roślinkach? Czy to normalne, że jeszcze nie pokazały płci? I czy może ktoś określić ile mniej więcej może mi wyjść z nich na jesień g, zakładając że będę im robił LST i lał Biohumusa?
Co sądzicie o tych roślinkach? Czy to normalne, że jeszcze nie pokazały płci? I czy może ktoś określić ile mniej więcej może mi wyjść z nich na jesień g, zakładając że będę im robił LST i lał Biohumusa?
no kokosów to z tego nie będzie... pewnie max 20-30g z jednej. chyba że zacznie solidniej rosnąć niż teraz to może coś więcej, chociaż expertem nie jestem, ale widać że dużo z tego nie będzie...
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.