akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

moje roslinki

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
U

ufoo0

Guest
siemka :queen: chodowcy jestem tu nowy :) mam 3 roslinki jedna ma okolo 7-8 cm 3 zedki listkuw narazie trzymam ja na parapecie drugie 2 maja po 1 zadku jedna wyszla wczorja z ziemi a druga z 3 dni temu i maja tak po 2cm, 4 cm > teraz tak nieiwem co to za odmiany dostelem nasionka od kolegi :) mysle zbeby zasadzic je outodoor :) narazie szukam miejsca takiego aby bylo duzo switala i malo ludzi :) teraz tak co mam kupic aby wsadzic roslinki jaka ziemie itd :) :sunny:

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
....jakby szukał to nie zakładałby tego postu :tongue:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Nie przesadzaj. Dla chcącego nic trudnego. Złamałeś regulamin i zaśmieciłeś forum. Pozdrowionka.

S

sdfsdf

Guest
sleja, masz racje! Dla chcącego nic trudnego! a jak nie mozesz sie polapac na tym forum to troche dziwne ;] ale posko :p poczytaj na http://haszysz.com/ tam masz ladnie poukladane wszystko co i jak! a przed zaloezeniem nastepnego bezsensownego tematu to lepiej poczytaj.. dobrze radze bo nie kazdy tu jest tolerancyjny na takie cos :p
Pozdro!

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół