• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Mokre Topki w podarunku...

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Siema!!:spalony:

Dostałem trochę niedosuszonych topków jakieś 20g i tak się zastanawiam czy rozsypać je na gazecie i trochę podsuszyć czy do słoika...?

A tutaj na to samo zdjęcie nałożyłem jakiś losowy filtr w ps i wygląda mi to na jakąś mapę... :zjarany:

z fartem :zombi:

C

Cweluch

Guest
mocno niedosuszone? czy lekko wilgotne? jest metoda suszenia w papierowej torebce, poczytaj o niej,polecam bo sam stestowalem. dobry jaroslaw wychodzi.

G

Gość

Guest
Te grubsze z wierzchu są już dość suche a im bliżej środka tym bardziej się kleją te cieńsze w sumie podobnie :p i znalazłem kilka ziarenek. Zakopać je? :>

ziółko dość fajnie klepie tylko że w smaku póki co nie wiem ziemiste? mam nadzieje że się poprawi jak się dosuszy :D

ssakAnon

Member
Buchów
0
jak w smaku ziemiste to upewnij się czy to nie pleśń, zresztą na tym zdjęciu po prawej widać białe plamki..

G

Gość

Guest
Zdjęcia robione telefonem więc jakość jako taka ale te białe plamki bardziej przypominają kryształki żywicy.

ssakAnon

Member
Buchów
0
Właściwie to nie wiem co i po co właściwie ten temat?

Wiesz jak się powinno suszyć? Jak nie to są odpowiednie tematy.
Wiesz jak sprawdzić czy pleśnieje? (jak nie to j/w)
Wsadziłeś do słoika i pojawiła się wilgoć na ściankach? (j/w)

A co do wyższego postu, to mi kiedyś zaczynało pleśnieć i właśnie w tedy smakuje ziemią.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół