akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Monster / L.S.D outdoor

Wyszukiwarka Forumowa:

Jankuta

New member
Buchów
0
Witam. Jestem nowy. Posadzilem co nie co w tym roku chcialem się pochwalic po prostu troszkę :D

sikorka

Member
Buchów
0
No i czym się chwalisz? Bo ja tu nic nie widze.

Jankuta

New member
Buchów
0
Spokojnie. Myslalem ze będę mogl dodać fotki bezposrednio. Działam z telefonu. Nie ogarniam jeszcze tego :D

---------- Post Zaktualizowany 10:34 ---------- Data pierwszego postu 10:11 ----------

15 pazdziernik monster eva seeds

---------- Post Zaktualizowany 10:37 ---------- Data pierwszego postu 10:34 ----------

Poszly na spota w maju. Spot slabo naswietlony ale bezpieczny. Glebe nanosilem kwiatowa, torf w marcu. Obornik kurzy od babki ze wsi, dolomit oraz azofoska. Roslinki jechaly na gnojowce z pokrzyw a na flo burza kwiatow w malych dawkach teraz jadą na miodzie drugi tydzien. Mamy 1 listopad. Przetrwaly mróz, snieg i dalej stoja. Plecha mało co atakuje. W sobote mamy pelnie ksieżyca i do tego czasu je trzymam.

---------- Post Zaktualizowany 10:42 ---------- Data pierwszego postu 10:37 ----------

Monster 23 pazdziernik

---------- Post Zaktualizowany 10:52 ---------- Data pierwszego postu 10:42 ----------

L.s.d 23 pazdziernik

---------- Post Zaktualizowany 10:56 ---------- Data pierwszego postu 10:52 ----------

To na tyle moja 1 sza hodowla. Panny jeszcze stoja. Jakosci moze nie będzie ale jaranka na zime nie zabraknie :)
Pozdrawiam

DevineTheDude

Well-known member
Weteran
Buchów
2,474
Pierwsze koty za płoty. Dobrze sobie poradziłeś. Za rok weź coś od GGS albo to co inni sadzą przeważnie i będziesz zadowolony :)

U

Usunięty 66767

Guest
Monstery od Eva Seeds w tym roku nie dały rady dojść bo wrzesień był ch***wy:pl:

Jankuta

New member
Buchów
0

L.s.d dosc ladnie wyglada do soboty nic im nie bedzie jak potrzymam co?

---------- Post Zaktualizowany 12:20 ---------- Data pierwszego postu 12:17 ----------

No monstery zamuliły ale swiatla tam z 4-5 godzin tylko. W sobote zetne to co juz w miare sie nadaje a reszta bedzie dalej walczyć

Burmistrz

Well-known member
Buchów
0
jak bym widział swoje topy tyle że 10x więcej.
,, durban od holendra problem poczatek flo "

allroad

Well-known member
Buchów
1
No pięknie jak pisał wcześniej kolega moje też 10 razy mniejsze były tylko moje nie dostawały takich rarytasow ale za rok palmy sie spodziewam :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół