nasiona marihuany

Motocykle

Wyszukiwarka Forumowa:

d0d1

Well-known member
Buchów
1
Moze ma ktos jakies fajne motocykle[scigacze ;]] wypowiadajcie sie na ich temat jak sie jezdzi czy juz malo sie nie zabiliscie hehehehe :D to tez jest jakiś sport

J

Jose

Guest
ooooooo juz myslalem ze nikt tu nie lubi motocykli. ja mam zabronione i nie wiem kiedy sobie kupie nastepny. Lubisz moze wyscigi?? dla mnie to najlepsze co moze byc.
PS tym bardziej ze dzis Chris Vermeulen zajal 2 miejsce w gp australii. pozdro

sd

Well-known member
Buchów
20
heh ja wyścigów nie ogladam ale czsami milo popatrzec mialem w zyciu najpierw kilka komarków pozniej ETZ 251 przez dwa sezonki którą fajnie sie śmigalo a teraz na wakacje planuje kupic yamahe R6 2000-2001r [CUDO] ;]

Mazar

Well-known member
Buchów
0
SCuN napisał:
yamahe R6 2000r
SCuN, piekny motorek
polecam tez Suzuki GSXr 600 za mała kase ok 13tys ten z 2002/2003 roku
albo CBR600rr tylko ona jest troszki drozsza

sd

Well-known member
Buchów
20
wiem wiem ale ja sie zakochalem akurat w R6

Mazar

Well-known member
Buchów
0
hehehe w sumie..
ja miałem niedawno Cagive Mito 125 tez super motorek super osiagi ok 5sek do 100km/h
jak na 125 to supeer teraz chce sie przezucić na cross 125ccm
i mam dylemat kawasaki KX czy Suzuki RM moze ktoś je miał co byscie polecili
sorki za mały offtopic

J

Jose

Guest
ja zaczynalem na AP50 address :tongue: pozniej bylo troszke szybciej... na koniec ZZR600 91'' a na koniec R1z 98' jeszcze na gazniku i R1 2003 pelen wtrysk i to koniec mojej motocylkowej kariery. Jesli ktos planuje zakup 600 to polecam bardzo. Nie za duzy nie za maly (a te nowe 600 potrafia na prawde wieleeeeeee)

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
motorki spoko rzecz a podobaja sie komus Choppery ?

R

rasta

Guest
SCuN, fajny sprzęt r6 też na następny sezon coś planuje kupić ale jeszcze sie nie zdecydowalem no konkretny model. w tym sezonie trochę pojeździlem kawasaki zx6r no i jestem w szoku. w sumie to już od dawna jeżdżę motorami ale ścigantem przez caly sezon pierszy raz. chyba uzależnilem się od adrenaliny, predkości i mocy.hehe.....

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Mi sie podobaja nakedy. A konkretnie np. Yamaha FZ1 Fazer lub tanszy Suzuki bandit :D

sd

Well-known member
Buchów
20
R

rasta

Guest
nigdy bym nie przypuszczal, że zx6r ma tak poważne wady konstrukcyjne. zmienia to po trochu wizerunek tego modelu.
hmmmmmm.... yamaha r6 to ciekawy model, który też wezmę pod uwagę. jast może ladniejszy od kawy, choć ja bede się bardziej skupial podczas wyboru na osiągach i komforcie jazdy......... raczej.
szczerze to podobają mi się różne modele od 2003 r. w góre lecz są jadnak jak dla mnie trochę drogie. myśle nad zakupem sprzęta z coś ok. 2000 r.

sd

Well-known member
Buchów
20
rasta nocny marek hehehe

rasta napisał:
szczerze to podobają mi się różne modele od 2003 r. w góre lecz są jadnak jak dla mnie trochę drogie. myśle nad zakupem sprzęta z coś ok. 2000 r.
to tak jak mi no ale cóż :D trzeba bedzie sie cieszyć i tymi z 2000 rocznika ;]

yamaha r6 to ciekawy model, który też wezmę pod uwagę.
a za to w niektórych R6[w tych 98 - 2000r] pada skrzynia biegów a dokładnie 2 bieg[blisko 2000zł naprawa] w modelu 2001 juz niby wade usunieto a polegało to na złym smarowaniu.

najlepszym wyborem wiec chyba okazuje sie HONDA CBR 600 F4 http://www.scigacz.pl/Honda,CBR,600F,1210.html

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół