W zime da rade polatac bokiem i czesci nie drogie gdyby cos sie stalo ...wysek-mk napisał:Polonez to polonez tanie polskie auto na każda nawierzchnie do terenu tez sie nada
Zajmujesz sie driftem ? Czy to Twoja pasja ... hmmm teoretyczna ?Drifter napisał:Moim dupowozem jest zwykła mazda 626 2.0 rok 1993, ale buda nowa IV w sedanie, wersja ze 150 konnym silnikiem, ale nie jest wołem, lata to bo warzy 1150kg
Wiem , ze Mazda to FWD , spytalem sie bo juz wczesniej mnie zastanawialo , czy czyms cwiczysz , jesli mozna wiedziec , to co poskladales ?Drifter napisał:mazda ma na przód napęd więc jak coś, to się nie nadaje do driftu, w sumie silnik też, mam drugi samochód, który sobie poskładałem, jeżeli chodzi ci o same zawody to nie biorę w nich udziału
Drifter napisał:[ Dodano: Nie 25 Lis, 2007 20:30 ]
Bboypinio, po co ci ten złom części są drogie jak cholera, a to kwadratowa wanna
to u mnie identycznie jak mój pamiętem w 95 ahh nowiutki zielony maluch będzie twój. Teraz dziadek zapisał mnie na prawko ruszam niedługo :thumright: niestety niema jush malucha :bounce:Drifter napisał::cheers: siema, pamiętam jak mój dziadek kupił nowego malucha i powiedział synku to będzie twój, jak ja go kochałem to on mnie nauczył jeździć miałem, może z 7-8 lat.