nasiona marihuany

moze tu schowac??

Wyszukiwarka Forumowa:

koksik31

Well-known member
Buchów
0
a gdyby zrobił boxa niskiego szerokiego i długiego tak zeby go wcisnąc pod łużko?? idealne warunki dało by sie zrobic, ale da sie puścic roslinke w poziomie??

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Shogo, pie**ol się, może on ma piętrowe łóżko

superpower5

Active member
Buchów
0
ja mam pytane zeby nie zakladac nowego tematu gdzie jest mniejsz przypal z hodowlą w mieszkaniu czy jak mam sklep spozywczy i na gurze na strychu tam jest biuro i nikt tam nie chodzi ogulenie nie chodzi mi o starych tylko o policje bo moja mam wie z bawie sie w rolnika ale boi sie o przypal z psami i gada ze koledzy mnie wsypia chociaz ja wiem ze jest inaczej

B

blancik

Guest
Jak masz pewnych ziomów to lepiej w domu, nigdzie niemusisz chodzić, a w sklepie jak to w sklepie-będzie czasami wlamanie i zlodziej sie czasami oblowi heh :queen: , albo nawet nie znajdzie tego, a wezwane psy przy dokonywaniu tych swoich czynności znajdą napewno i wtedy porazka. Radzilbym Ci zrobić w domu gdzieś ladnie i niewidocznie.
Elooo

F

foger

Guest
superpower5,
koledzy mnie wsypia chociaz ja wiem ze jest inaczej
wiesz co ? ja bym nie ryzykował,nigdy nie wiadomo z kim sie pokłucisz i kto od dawna sprzedaje na policji,k***y są w sród nas,więc jesli juz cokolwiek chce hodować to w tajemnicy,jeśli chodzi o wybór dom/sklep ...ja wybrał bym dom,roślinki pod stałą kontrolą i wygodniej jest obserwować efekty

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
foger napisał:
wiesz co ? ja bym nie ryzykował,nigdy nie wiadomo z kim sie pokłucisz i kto od dawna sprzedaje na policji,k****** są w sród nas,więc jesli juz cokolwiek chce uprawiał to w tajemnicy,jeśli chodzi o wybór dom/sklep ...ja wybrał bym dom,roślinki pod stałą kontrolą i wygodniej jest obserwować efekty

to wiesz chyba z kim sie zadajesz nie? jakby byla morzliwosc ze taka osoba zagoni to by nie znalazla miejsca w mojej grupie ktora o ty by wiedziala o roslinach proste chyba. stare ziomki po przejsciach i wiem ze na 100% by nie zagonili. sami sadzo i ja tez o tym wiem. osoby ktore sie nie roz***ia nawet po innych typach. wiedza to wiedza i tyle chyba ze o swoich to moga se mowic to na to mam wyje...
kazdy mowi ze by sie nie rozj... na psach ale jest inaczej nawet jak nie chca to dostana wpizde i sie przelama. oczywiscie nie wszyscy :cheers:
zalerzy czy maja jakies dowody bo jak cos przy tobie znajda to juz wiedza ze z kads to wzieles. trzeba cos wkrecac najlepiej ze znalazles ale to sta bajka :D i oni tego nie lukaja ale trzeba sie upierac i hu. tyle. morda nie szklanka sie nie potlucze a pozatym to oni w morde nigdy nie wala. palami i przez kurteke czy bluze i nie ma sladu a jak jest to i tak nie duzy i im nic nie udowodnidz chyba ze masz wpiz... hajsu.

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Shogo, pier******** się, może on ma piętrowe łóżko

gdyby mial to by napisal, a nie uzywal wyrazow jak "wcisnal"

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Shogo napisał:
gdyby mial to by napisal, a nie uzywal wyrazow jak "wcisnal"

nie znasz się na żartach, synu pomocnika, sztywnyś

F

foger

Guest
no widzisz :pr: jedna z moich świętych zasad mówi " Nie ufaj nikomu " moze i Tobie przyjdzie czas się o tym przekonać i miejmy nadzieje ze nie szybko i nie w tej tematyce,bo Twoja pomyłka będzie Cie drogo kosztowała,pzdr

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
foger napisał:
no widzisz jedna z moich świętych zasad mówi " Nie ufaj nikomu " moze i Tobie przyjdzie czas się o tym przekonać i miejmy nadzieje ze nie szybko i nie w tej tematyce,bo Twoja pomyłka będzie Cie drogo kosztowała,pzdr

to tez zje..na sasada! lepsza to patrz komu ufasz. bo chyba masz jakichs ziomkow ktorym bys powiedzial ze masz krzaczki i wiedzialbys ze sie nigdzie nie rozj..ia itp.

superpower5

Active member
Buchów
0
hmm ja juz sam niewiem nom boje sie przypalu no ale szkoda bylo by je wyzucic a tak wogule to mam juz je mam w sklepie moja mama otym wie wic onia sie niemartwie i zaczalem z jednym <zaufanynym> kumplem wkrecac wszystkim ze stara sie namnie wk***ila i zabrala mi klucze i wy***ala mi krzaczki ....no plan jest taki wszyscy lykną i po jakims czasie zapomną .....! :cheers:

B

blancik

Guest
Dobrze zrobileś z kumplami, im mniej wiedzą tym lepiej śpią :thumright:

superpower5

Active member
Buchów
0
no to luzno mam nadzieje ze obejdzie sie bez przypalu .............oby!! :silent:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół