- Buchów
- 0
witam mam 4 rosliny w domu w szafie ,maja po 4 pietra , jest im u mnie dobrze ale chcualbym je wywalic na dwor , co wy na to ? Tak sobie myslalem zeby z poltorej tygodnia je potrzymac i wywalic je na zewnatrz ? Nie chce ich trzymac w domu bo kobieta sie pruje, tym bardziej ze jej obiecalem ze po ostatnim indorze juz koniec ( tak mnie to wciagnelo) Co wy na to ? to jest moj pierwszy outdor wiec prosze was o jakies rady . Wywalac ? jesli tak to czy sciagne z tego cos koolo stowy z kazdego krzaka , bo jesli ma byc po okolo 20 gr to wole je zostawic u siebie , a kobiete zawsze da sie namowic chocby jakas kolacja ( wiem ze to zalezy od pogody , ale przypuscmy ze ma byc slonecznie to wy jak byscie zrobili ?)Czy od razu po wysadzeniu lac im planton k czy jeszcze na wega ?
Mam pare roslin na out te bardzo ladnie wygladaja juz kwitna niektore i jestem zadowolony z outa i wiem ze w 2013 tez wystartuje . NIe sa to automaty . pozdrawiem KOKON :bongo4:
Mam pare roslin na out te bardzo ladnie wygladaja juz kwitna niektore i jestem zadowolony z outa i wiem ze w 2013 tez wystartuje . NIe sa to automaty . pozdrawiem KOKON :bongo4: