• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Mozna od poczatku ?

• Autor wątku zielonkawy
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Z

zielonkawy

Guest
Hey , wiec myslalem ze wiem wszysko ale okazalo sie ze nic nie wiem .
2 ziarenka juz sie poszly kochac kazdemu z nich dawalem tydzien i nic .
Mam afghani #1 bo najtansze byly .
Nic nie chce mi wykelkowac najpierw wrzucilem od razu do ziemi podlalem i zostawilem z zapalonymi lampami . Potem przeczytalem ze wpierw trzeba na 1-2 godzin do wody potem w ziemi i zostawic w ciemnym miejscu . Teraz chce zobaczyc czy wykeilkuja w ligninie i teraz moje pytanie jak je potem przelozyc ? z calym tym materialem czy co ?

R

Rider

Guest
lubo napisał:
hymhymhym... Chwast?
No włąsnie tez mi sie tak wydaje ,lub jego odpowiednik.
P.S- lubo co z nasionami od predatora?

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
urban napisał:
P.S- lubo co z nasionami od predatora?

Dupa! Powiedział w tym swoim temacie: "ej napisz mi na pw jakie odmiany sobie wybierasz". No więc poprosiłem żeby mi wypisał jakie ma, a on przez tydzień chyba nie odpisywał a potem napisał "ej podaj mi adres to ci wyśle 5 ind i 5 out" h*j, pewnie i tak przemysłówke by mi wysłał wałkarz.

zembfy

Well-known member
Buchów
1
zielonkawy napisał:
Ziarenka z narko .
no masakra :D ja raz zamuwilem z narko ale nie wplacilem jeszce i napisalem tu ze kupilem i ktos mi powiedzial zebym nie kupowal tego :D i nie kupilem :D dzisiaj mu dziekuje :)

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
na forum masz caly dzial o sklepach, poczytaj i zdecyduj do chu*a a nie zadawaj beznadziejnych pytan

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół