nasiona marihuany

MU ONLINE

Wyszukiwarka Forumowa:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
GRa mmorpg. HAck and slash.

>>>> www.muonline.com

Wiecej nie trzeba pisac.

Jezeli ktos gra w ta gre to niech da znac na pw(private message). Bo szukam zarowno partnera jak i pomocy ;]

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ja gram w to ponad 3 lata :] Przyznam, że gra troche już zanudza ...

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
zanudza na maxa, co w niej wielkiego, gra sprowadza sie do tepego bicia potworow albo jednym albo drugim klawiszem myszki :p
na poczatku sie podoba lecz z czasem sie baaaaardzo nudzi, ogolnie nie polecam, sama gra jest nudna, dobre jest tylko to ze mozna pogadac z innymi ludzmi, party, gildie itp.

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Dokładnie monotonne bicie potworów jest już nudne! Jest jeden bardzo głupi quest i to wszystko :/

Patron

Well-known member
Buchów
1
Warto zagrac na jakims privie ja na globie grałem i mnie okradli z 300mln i kilku itemków mozna sie wkur... naprawde !!!polecam prywatne serwy niema takie mnonotoni i jest za***is.. atmosfera :cheers:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
wlasnie zaczolem grac w ta gre od wczoraj, przyznam ze na poczatku ta gra wciaga, nie wiem jak pozniej, ale mam kumpla ktory ma 384 level ;]

zielony

Well-known member
Buchów
0
Jak ku**a 384lvl z tego co pamietam to mozna miec 340 najwiekszy chyba.

[ Dodano: 2006-03-28, 19:42 ]
I wtedy res

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Każdy serv jest inny... Na globalnym można mieć maks 400 lvl...

P

pilot

Guest
a ja uwielbiam ta gre :D gralem z 2lata na globalu, a teraz popierdzielam na privach :D

Patron

Well-known member
Buchów
1
ja grałem na globie ale jak mnie o***ali to juz mi sie odechciało grania na globie i grałem na prywatnym serwie

P

Poryciuch

Guest
hmmm.... na globalu gra niema sensu , tam zeby nabic 300 lvl czeba grac z 3 lata :D a na priv serverze ( zalezy od expa ) ale przypuscmy na kazdym priv servie jest duzy exp to mozemy zrobic MAX STATS w 2 tyg - 1 miesiac !! wiec niema porownania gry na globalu a na priv servach. Tylko ze Global ma swoj klimat gra tam kilka tysiecy ludzi dzienie !! ale minus na globalu to jest to ze dochodzi do czestych kradziezy kont , a przede wszystkim przez keylogery <= :/ . Tak nie uszukujac to na globalu ponad 50 % to hakerstwo - 1hh , blasty itp ... / ale znowusz ciezko znalesc bardzo fajny polski priv server , poniewaz czesto zakladaja dzieci servery i nie stoi 24 / 7 !! a nikt nie ma zamiaru ujadac sie z dziecmi i czekania az wlonczy wkoncu server :) , wg mnie Mu Online to bardzo fajna gierka tylko troche monotona bo tylko polega na jednej zeczy , na nabijaniu lvl-i !! ale potem nadchodzi naukochansza zecz KILL ( PK ) :D :D :D. tak na koniec Jezeli ktos poszukuje gm-a ze stazem 3 lat grania to ja sie zglaszam :) pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół