- Buchów
- 8,084
Witam, robię mały oes dla osób które działają i coś pokazują. Młodzież miała szanse w poprzednim roku więc nie truć buły jeśli nie spełniasz wymagań.
Pierwszeństwo mają userzy z dłuższym stażem którzy są aktywni na forum jak i w terenie, sporo osób już dostało nasiona więc dajmy szanse innym.
Nasiona są przeznaczone do testowania, a nie do leżakowania wiec jeśli nie jesteś pewien czy dasz rade coś podziałać to odpuść.
Wysyłki tylko na paczkomat poprzez podanie mi kodu do nadania. Myślę że czas kiedy wyśle pestki to koniec maja lub początek, chyba że ktoś chce wegować dłużej to sie można dogadać.
Ilość miejsc ograniczona, do dwóch tygodni wybiorę osoby które moim zdaniem nadają się na współprace i wysyłam paki.
Chciałbym troche fotek z wega jak i podczas kwitnienia, kto będzie robił relke to niech mnie oznaczy.
Nie życze sobie dalszego powielania bez wczesniejszych ustaleń.
Czas zbiorów od połowy września do pazdziernika.
Część nasion bedzie można kupić normalnie w sklepie, jeśli tylko ruszy to wstawie Link
Nasion jest do testowania sporo, to co pamietam na ten moment to :
Sezony Fem. od @Dushyczka :
Black Kush x UEL
Appalachian Kush x UEL
Critical x UEL
Hans Solo x UEL
Lavender x UEL
StrawberryAK x UEL
Wappa x UEL
GrapeHP x UEL
Dojdą jeszcze regi, póki co ziarno sie suszy, dawcą pyłku była Stara kanadyjska pozycja Guerilla Gold.
Guerilla Gold x Guerilla Gold
Dutch Pine x Guerilla Gold
Heribei x Guerilla Gold
Ierdbei x Guerilla Gold
Highland Sativa x Guerilla Gold
GrapeHP x Guerilla GOld
Semiauto FEM :
GhostUEL
Melex
Quick Strawberry
Quick Strawberry Pheno G13
Reg. sezony
Highland Sativa
Dutch pine x S77
Blubonic x GuerillaGold
Ilość nasion będe sam wybierał... Większość genów była testowana, część jest nowych....
Troche przykładowych zdjęć roślin :
Ostatnia edycja: