akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Multi OES Outdoor / Fem / Reg / SemiAF

Wyszukiwarka Forumowa:

Ayahuaska

Well-known member
Weteran
Buchów
8,084
Ja pierdziele, kolejny OS na którego czekałem a go w porę nie zauważyłem... Więc tylko czekać na następną wiosnę. Ehh...
Nie wiem czy się dożyje kolejnej wiosny ☺️.
Myślisz o głupotach i żeś nie zauważył oesa 🤔. Byłoby sprawniej wrzucić na jakiś sklep, ale gdzie tam, za drogie nasiona jak pisałem...🤣

Ayahuaska

Well-known member
Weteran
Buchów
8,084
Na pewno się znajdą koneserzy kratowych pestek
Zobaczymy finalnie jak to wyjdzie, jeśli będzie git to można zrobić ponownie tą samą partię bo klon jest i pyłek ten sam w zamrażarce. Ale w jakieś małe ilości nasion nie chcę mi się zawracać gitary....To słowo " Kraftowe" bardzo mnie irytuję i kojarzy mi się z mięsem do kebabów 🤣

Duchkonopny

Member
Buchów
0
Cześć, zalozylem konto z powodu twoich nasion i pytanie do ciebie czy można kupić twoje nasiona gdzieś na internecie z seed banku nie chce za darmo obserwuje tylko forum bez relacji od.2013roku ponieważ jest dużo wiedzy na forum osobiście bazuje na out nasiona od ggs i szila seeds ale szila w tamtym roku a wycofał się ze sprzedaży a sweet seeds spadl na jakosci nasion po relacjach widzę że Twoje nasiona są naprawdę dobrej jakości jak i kwiaty i chciałbym bardzo spróbować twoich nasion

Ayahuaska

Well-known member
Weteran
Buchów
8,084
Cześć, zalozylem konto z powodu twoich nasion i pytanie do ciebie czy można kupić twoje nasiona gdzieś na internecie z seed banku nie chce za darmo obserwuje tylko forum bez relacji od.2013roku ponieważ jest dużo wiedzy na forum osobiście bazuje na out nasiona od ggs i szila seeds ale szila w tamtym roku a wycofał się ze sprzedaży a sweet seeds spadl na jakosci nasion po relacjach widzę że Twoje nasiona są naprawdę dobrej jakości jak i kwiaty i chciałbym bardzo spróbować twoich nasion
Nie wiem kiedy beda... najwcześniej w marcu.
Nikomu nic nie obiecuje. W żadnym seedbanku nie kupisz ich na pewno.

kastet

Well-known member
Weteran
Buchów
3,041
Uwaga on zakłada konto z powodu nasion Twoich i z powodu nasion growfathera też specjalnie założył. Może ma jakiś specjalny cel heheheh

Ayahuaska

Well-known member
Weteran
Buchów
8,084
Uwaga on zakłada konto z powodu nasion Twoich i z powodu nasion growfathera też specjalnie założył. Może ma jakiś specjalny cel heheheh
Podejrzana gramatyka😉
Trzeba jakiś forumowy sklep z nasionami zrobić🤔

szurabura87

Active member
Buchów
170
Out 2025, bardzo mało czasu miałem na pielęgnację niestety.

IMG-20250813-WA0003.jpg

IMG-20250813-WA0002.jpg

IMG-20250813-WA0000.jpg

IMG-20250910-WA0000.jpg

IMG-20250910-WA0001.jpg

IMG-20250910-WA0002.jpg

Duchkonopny

Member
Buchów
0
Nie wiem kiedy beda... najwcześniej w marcu.
Nikomu nic nie obiecuje. W żadnym seedbanku nie kupisz ich na pewno ,

Spoko , ogólnie na Polski klimat ciężko z dobrymi nasionami a te boby z twoich za***iscie wyglądają i to na każdej fotorelacji widać że podchodzisz do tematu z sercem i takich potrzebuje od serca

Duchkonopny

Member
Buchów
0
Na pestkomani pytałem o nasiona szila i już nie mają tych nasion w ofercie a tylko.tam były dostępne to gdzie mam pytać jak nie tu ,growfather pisze ze jest pośrednikiem. A ggs są dostępne na f2seeds to nie pytam Grzesia o nie heh , weteranie igrzysk forumowych internetowych rozkminiaczy hah

Ostatnia edycja:

Ayahuaska

Well-known member
Weteran
Buchów
8,084
Nie swiruj, normalne konkretne pytanie heh .Zrób sklep to 70 nasion kupię na początek
Zamowienia sa na wieksze ilosci🙂 jak zostanie to bedzie mozna jakoś nabyć... Dużo zależy od tego ile bede miał do dyspozycji nasion i funduszy na zakup....

Duchkonopny

Member
Buchów
0
Zamowienia sa na wieksze ilosci🙂 jak zostanie to bedzie mozna jakoś nabyć... Dużo zależy od tego ile bede miał do dyspozycji nasion i funduszy na zakup....
Spoko w marcu przypomnę się w tym wątku o kupnie to najwyżej wezmę na zapas więcej

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół