akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Mutant??

Wyszukiwarka Forumowa:
S

Sed

Guest
Po nie wypaleniu mego indora- wyjechałem i roślinki uschły :cry: zasadziłem 3 nowe ziarna i spotkała mnie niespodzianka otóż jedna z nich jes jakaś dziwna mutant chyba zamiast 2
liścieni ma 4 powykręcane i pokrzywione a z nich wychodzą 4 listki nie wiem jak to sie stało
i właśnie nie wiem czy ją zostawić czy zastąpić nową nie wiem też czy to nie będzie miało wpływu na jej rozwój w przyszłości prosze o jakieś rady.

Fotki niestety nie mam bo aparatu nie ma :mrgreen:

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja bym ja zostawil chocby z ciekawosci. A nuz wyrosnie jakas mega wielka :lol:

S

Sed

Guest
hehe zostawie i zobacze nawet ciekawie to wygląda :mrgreen:

Ps.To wszysto pewnie przez Nirvane i jej genetyke :eek:

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
ja tez radzilbym ci zostawic, moje hydro tez jest z***ane genetycznie, ale nie tak jak twoja planta :) liscie tez rosna krzywe i poskrecane, ale ogolnie roslinka jest w bdb kondycji

Lob19

Well-known member
Buchów
4
Zdarza sie ogolnei u roslin, ze roslina jest 'podwojna'.
Ja znam sie lepiej na dyniowatych, wiec powiem jak tam jest.
Zwykle jesli roslina rosnie 'podwojnie' to tworzy 2 razy wiecej pedow, lisci i kwiatow ;) u dyniowatych jest to niemile widziana wada, ale kto wie jak bedzie z Twoja roslinka zielona ;)
NA Twoim miejscu bym jej nie usuwal, chyba ze po 3 tygodniach bedzie karlowata i w ogole kiepsko wygladala.
Acha - moze wolniej rosnac, bo zrozumiale ze wyprodukowanie 2x wiekszej ilosci lisci trwa dluzej :)

G

greenlife

Guest
yep tak jak ci pisali poprzednicy zostaw mutanta w spokoju niech sobie rosnie czesto sie zdaza ze u mutantow plony sa o wiele wiekrze

S

Sed

Guest
Mieliście racje dzisiaj rano roślinka się wyprostowała i ładnie rośnie zobaczymy co z tego będzie :alien:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół