Muzyka

Wyszukiwarka Forumowa:

fasola

New member
Buchów
0
Jakie utwory polecacie kiedy jest się skutym?
Podam swoje propozycje:
1)wszystkie utwory massive attack i portishead po prostu rzeźnia mistycyzm i niesamowite dzwięki :tongue:
2)Różne utworki Housowe też sa super: Flower Power-Flower power (przy tym są za***iste wkręty związane z słońcem i kwiatami) kurtis mantronik - 77 strings(po prostu git) wszystkie utwory 2-4 grooves (sa za***iste) wszystkie utwory Junior Jacka głównie kawałek stupidsico(bajka) no i jeszcze Phoenix - If i ever feel better (pozytywne na maksa ja przy tym widziałem dzwięki normalnie :thumright: :thumright: )Daft Punk też jest wyk***iste no i jeszzce niezapomniany Dj Tonka - She knows you (ahh te pianinko)
3)I inne utwory z muzy ogólnej: Sting - Englishman in new york , america - horse with no name , dj shadow - six days(uwielbiam to) , jest jeszcze w h*j innych ale za duzo by wymieniac :flower:
4)dobra jest tez muza indyjska (klimaty jak w indiach) Polecam utwory Buddah Bar i różne utwory Hindi

To sa moje typy uważam ze są wy***ane i warte ściągnięcia no i piszcie co wy lubicie:p

H

Harry

Guest
Ja bym na pierwszym miejscu umieścił polskiego wykonawcę Sui Generis Umbra... To się nazywa nuta wkręcająco shizująca. Jeśli nie słyszeliście to polecam utwory "Virtuoso of Perversity" albo "Psychomachia"

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół