nasiona marihuany

Myszy, Szczury

Wyszukiwarka Forumowa:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Problem jest następujący w miejscu gdzie mam planty najwidoczniej są jakieś gryzonie...
Wczoraj zauważyłem jakby coś ruło mi w ziemi.. niewielka dziurka ale rośliny nietknięte.

Dzisiaj przychodze a jedna roślina leży złaman! mada faka myślę sobie! patrzę na roślinkę a ona trzyma się na kilku nitkach, wsadziłem ją głębiej do Ziemi wręcz położyłem zupełnie jak na LST plant po kilku godzinach był już skierowany do światła więc może odżyje.

Box zamkniętty ale wiadomo, ze jak ta franca zechce to wygryzie gdzieś mi dziure , stawiam na myszy bo dziura w ziemi nie wielka, rośliny w wysokich donicach nie ruszone.

Co polecacie na myszy? oprócz łapek i kota :). Chętnie bym wytłukł szmaty, nie po to się tyle męczyłem nad rośłinami, żeby teraz je coś wszamało :farao:

Jakaś trucizna? jaka i gdzie coś takiego dostanę.. w ogrodniczym? ;)

R

Rider

Guest
Kurde mi kiedys myszy wpie****iły młode roslini które ledwo co wyszły z ziemi.Kup trudke na szczury , ale gdzie taka dostaniesz to niewiem.Jakis hipermarket , zoologiczny?niemam pojecia...

L

lukabrasi

Guest
Jakaś trucizna? jaka i gdzie coś takiego dostanę.. w ogrodniczym?

Strychnina się nazywa, na pewno będzie w OBI :bounce:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Byłem w castoramie i nie mieli kruca, tylko jakieś wymyślne humanitarne pułapki :pl: jutro jade do Obi chce coś szybkiego i śmiertelnie skutecznego :D

G

giant817

Guest
aby odstraszyc zwierzeta polej rosline i ziemie krwia odstraszy to zajace itp.

arch

Well-known member
Buchów
0
... a potem dobrego jarania :d

hlor

Well-known member
Buchów
2
W piwnicach wysypuje sie trudki po katach i wystarczy zaj***ć troche i wysypac wokol wlasnych plantow i te sk***ysyny powinny sie tego nawpie****ac i pozdychac!!

B

blood2

Guest
Mi też sk***iele wpieprzyły ale to na out 1xWW 2x cinnamon posypałem nornixem i gryzonie uciekły

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
w obi za 3,99 masz takie co zabijają ale ja osobiście kupiłem taką co myszony wchodzą i juz wyjść nie mogą(23,99) , potem wypuszczam je na pole jak przystało na kochającego ćpuna

ANONIM :)

Well-known member
Buchów
0
Moze nie wiecie ale na dzisiejsze szczury trutka nie działa skutecznie :)

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
kochajacego cpuna?? hehe w out door jest prze***ane ze zwierzatkami w indoor to nie takie trudne

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół