akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Na śmietniku u ekoludka.

Wyszukiwarka Forumowa:

Eko

997
Weteran
Buchów
26,385
Odznaki
13
Wątek ten zakładam do tego żeby grzebać sobie na forum i wrzucać tu jakieś obciachowe rzeczy pograżające innych użytkowinków :) żartuje , ale bede tu wrzucac to na co będe miał ochote oczywsice nie naruszająć regulaminu , filmy z yt , patoli , super dziwnych ludzi typu" pomagałam emigrantowi który płyną 6 dni bugiem i do mnie dzwonił" , tematy konopne jak i nie konopne , muzyke , wyciągnete tematy sprzed kilku lat na forum , tak z nudów i dla i innych waritów typu @sub23 co spamuja w kółko i nie wiedzą gdzie majś wrzuci to co w danym momencie chcą z siebie wypluć , obslugę forum proszę o zachowanie spokoju i poprostu coś będzie przesadą upomnieć i napewno sie nie powtórzy, moga padać wyzwiska np z "nienawiści bo miał większy plon" hehehe albo ma własny seed bank , nie no bez przesady , poprstu śmietnik mix spamu , gdzie każdy moze cos wrzucic ,prócz polityki i religii , inne formy nienawisci wzajemnej mozna przymknąc oko? Koniec pierdzielenią, czas działac, można przenieść do smietnika jak będzie kuć w oczy , ale chyba nie usuniecie , miłego śmiecenia !!

sub23

nudziarus offtopicus
Weteran
Buchów
6,710
miłego śmiecenia !!
Może podkleić tu wątek o "osobowosci" ;)

Czy # random ?

ps: Proponuje dawać bany za pisane w wątku z fona. :farao:

sub23

nudziarus offtopicus
Weteran
Buchów
6,710
to będzie konkretnie nie zrozumiały worek o który własnie chodzi , tylko czy to moszna?
Zdecydowanie nie.
Worek w sensie metaforycznym. Żadnych konkretów.

Human and Chimp Ancestors Might Have Interbred​

By Bjorn Carey published May 17, 2006

The earliest known ancestors of modern humans might have reproduced with early chimpanzees to create a hybrid species, a new genetic analysis suggests.
Based on the study of human and chimp genomes, the scientists believe the split between the human and chimpanzee lines occurred much more recently than previously thought—no more than 6.3 million years ago and perhaps as recently as 5.4 million years ago.
Human and chimpanzee ancestors began branching apart on the primate evolutionary tree some 9 million years ago, but there are significant gaps in the fossil record. The new analysis suggests that a full split, which scientists call speciation, wasn't achieved for nearly 4 million years and might have occurred twice.

Stawię odważną Hipotezę : więcej niż 2 razy i to nie mogło byc tak dawno jak tu sugerują.​

sub23

nudziarus offtopicus
Weteran
Buchów
6,710
aaaaa no tak trzeba go sobie wyobrazic :) dobra
Nie trzeba.

Moja chora wyobraźnia zadziałała po Twoim wpisie : A google ma paskudna naturę =>

130819134056-tlc-enlarged-scrotum-horizontal-large-gallery.jpg

no tak.. niechący sie przekracza granice co Ekoludku ?

Eko

997
Weteran
Buchów
26,385
Odznaki
13

Eko

997
Weteran
Buchów
26,385
Odznaki
13
Miał : nie przeczytałeś ? Zgaduje ;)
kojarze temat bo to sprzed kilku lat , pokazywali to w tv kiedys tez kilkanascie lat temu cos kojarze , ale juz odświeżam sobie pamięc

sub23

nudziarus offtopicus
Weteran
Buchów
6,710
kojarze temat bo to sprzed kilku lat , pokazywali to w tv kiedys tez kilkanascie lat temu cos kojarze , ale juz odświeżam sobie pamięc
Nie widziałem, nie oglądam TV od wieków. No prawie niemalże.

Trzeba poczekać na "jakiegoś" dobrego generatora spamu bo mi się już nudzi _ nikt o neandertalczykach nie chce gadać.

skoro już mowa o karmie dla trolli

a to powrót do poprzedniego tematu :

Wypowiedzi na posiedzeniach Sejmu​

Posiedzenie nr 47 w dniu 13-09-2017​

retransmisja wypowiedzi
Oświadczenia.

Poseł Szymon Giżyński:​

Pani Marszałek! Wysoki Sejmie! Podszywając się pod nazwy i rozgłos wcześniejszych topowych zespołów, na niemieckim rynku muzycznym pojawiły się dwie nowe, entuzjastycznie przyjęte w Niemczech kapele: Budka Suflera i Boni M. Dziękuję uprzejmie. (Oklaski)

2345.jpg

Ostatnia edycja:

Eko

997
Weteran
Buchów
26,385
Odznaki
13
Nie widziałem, nie oglądam TV od wieków. No prawie niemalże.

Trzeba poczekać na "jakiegoś" dobrego generatora spamu bo mi się już nudzi _ nikt o neandertalczykach nie chce gadać.
mozna o walce o ogień pogadac :) , ja tez nie oglądam tv ale 10 lat temu ogladałem czasem i z tąd to pamietam

sub23

nudziarus offtopicus
Weteran
Buchów
6,710
mozna o walce o ogień pogadac :) , ja tez nie oglądam tv ale 10 lat temu ogladałem czasem i z tąd to pamietam
Nie tłumacz sie.

A film stary. Z sexem z tego co pamietam. I to chyba w założeniu sexem miedzy_gatunkowym niemalże : Neandertatczycy tam przedstawieni sa niezbyt ciekawie. Łuków nie znali.. takie tam.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół