nasiona marihuany

Na co tak dbać?

Wyszukiwarka Forumowa:
F

fat fak

Guest
osobiscie nie sadze konopii,ale wszedzie pisze ze konopie sa malo wymagajace i szybko sie rozsiewają. wiec troche dziwi mnie co tak wszysyc sie martwia(tzn wiem^^ :queen: ) ze albo niekielkuje albo jest za cienka. ja bym traktowala to jak fasole (sadziliscie pewnie na biologii). wsadzasz do wody czekasz tydzien az wykielkuje a potem wsadza sie do ziemi i sie podlewa ewentualnie nawozi. jak zostawicie ja samą sobie to tez urosnie.nie bojcie zaby.i bez nerwów hehe:D 3majcie sie bracia i siostry.POKÓJ[/i]

Grower

Banned
Buchów
4
faSOLA jest tańsza niż nasiona konopi indyjskiej :pl:

F

fat fak

Guest
bosh... czytaj troche.. chodzi o to zeby TRAKTOWAC konopie jak fasole! one sa malo wymagajace. rosnie tak samo.a jest drozsza tlyko dlatego ze ludzie chcą sie upalic a jak sie placi za grama 30zł to nasiona nie mogą kosztowac z 5 zlotych. hehe

Grower

Banned
Buchów
4
fat fak napisał:
wiec troche dziwi mnie co tak wszysyc sie martwia(tzn wiem^^ ) ze albo niekielkuje albo jest za cienka
Ludzie się denerwują bo nie chcą stracić kasy za nasiona więc to ty troche pomyśl :sunny:

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
fat fak napisał:
osobiscie nie sadze konopii,ale wszedzie pisze ze konopie sa malo wymagajace i szybko sie rozsiewają. [/i]
wymagajace nie sa ale jak nie bedziesz dbac to ci wyrosnie kikut zamiast topa i plon i jakos bedzie wiadomo jaka....
a to ze sie szybko rozsiewaja to prawda ale siejki watpie zeby ci dobry gatunek rosl za***iscie bez pomocnej dloni

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
pewnie ze moznaby posadzic nasionko i przyjsc za pare miesiecy na zbiory ale co z tego za przyjemnosc i zabawa , dla mnie jest to cos w rodzaju hobby i dbam o swoje planty nie dlatego ze musze tylko dlatego ze lubie ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół