• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Na czym polega SOG

• Autor wątku Nowy_Farmer
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
N

Nowy_Farmer

Guest
Siema

Na czym polega metoda SOG ?

PS. Niech mi ktos nie pie***li ze to juz było np VipGrover lub "p" bo oni wszedzie pisza głupie posty jak by nie mogli pomóc a przez to je sobie nabijaja

PS2. Jak było niech ktoś poda link

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
http://haszysz.com/indexuprawa.php - zawsze najpierw sprawdzaj tutaj, jeśli czegoś nie wiesz. Następnym razem nie dziw się, że nikt Ci nie chce pomóc, skoro samemu nie chce Ci się poszukać.

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
439
Sog to sadzenie bardzo duzej ilosci roslin przy sobie, nawet 100 sztuk na metrze kwadratowym.
sogs.jpg

adres do haszysz.com: http://haszysz.com/indexuprawa.php?subaction=showfull&id=1147085369&archive=&start_from=&ucat=4&

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Nowy_Farmer napisał:
PS. Niech mi ktos nie pie***li ze to juz było np VipGrover lub "p" bo oni wszedzie pisza głupie posty jak by nie mogli pomóc a przez to je sobie nabijaja

Kostek dokladnie ci odpowiedzial jesli jestes na tyle leniwy ze nie chce ci sie poszukac na forum nie dziw sie ze na glupie pytania dostajesz glupie odpowiedzi a co do twojego domniemania o nabijanie postow to mam to gdzies tak naprawde moge miec nawet zero postow tak wiec przemysl najpierw co za glupoty piszesz poszukaj najpierw a dopiero po tym zadaj pytanie a napewno ani ja ani P nie bedziemy udzielac ci takich odpowiedzi :silent: :pr: :farao:

Ps . Sorka z OffTop ale mnie zagrzał :tongue:

G

Green

Guest
temat do kosza i do zamkniecia, ku**a czlwieku o sogu bylo tyle razy a ty jestes tak leniwy zeby nawet tego nie poszukac pisalem ci juz zebys przeczytal przyklejone tematy ale widza dla ciebie to jest jak grochem o sciane nic nie dociera, zakladasz ciagle nowe tematy zamiast szukac i czytac

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół