Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam, mam takie pytanko do was a mianowicie mam już kiełek o wysokości 3- 4 cm rośnie mi wewnątrz na parapecie jest to sweet cheese automat i chce się dowiedzieć czy coś z tego będzie, temperatura w pokoju to ok. 24 st. Dzięki z góry
Światło jest koło 5 godzin potem słońce jest po drugiej stronie, właśnie spróbowałem, będę to kontrolował, może się uda, wydaje mi się że 5 godzin dobrego światła przez szybę wystarczy?? w cieniu przecież trochę promieni też pomidorek sobie absorbuje. Miałem boxa przygotowanego ale ktoś z domowników mi podpier..lił lampy i się nie odzywają ;d muszę teraz uważać może jak trochę podrośnie to coś jej wykombinuje lepszego
No z outem nie mial bym problemu bo całe pole jest ;d ale trochę się spóźniłem chyba, teraz "po Hance" noce bywają bardzo zimne a 9 stopni to chyba za niska temperatura no chyba że już taka podrośnięta by wytrzymała? Nie mam doświadczenia za bardzo więc nie wiem
zrobisz jak uwazasz ,ale widze ze jest duzo takich osob ktore dopiero zaczynaja. maja po 3-4 cm roslinki.poogladaj sobie. tak czy inaczej powodzenia<peace>
No tak niska temp noc + wilgoć = pleśń. Skoro tak mówicie to chyba spróbuje w razie czego zacznynam drugą kiełkować, coś proponujesz na tą pleśń ? o ile to nie walka z wiatrakami bo u mnie jest bardzo duża wilgoć bo koło jeziora mieszkam
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.