akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Na parapecie Sweet cheese Auto

Wyszukiwarka Forumowa:

Next

Member
Buchów
0
Witam, mam takie pytanko do was a mianowicie mam już kiełek o wysokości 3- 4 cm rośnie mi wewnątrz na parapecie jest to sweet cheese automat i chce się dowiedzieć czy coś z tego będzie, temperatura w pokoju to ok. 24 st. Dzięki z góry

Botanik90

Well-known member
Buchów
0
Zalezy ile światła masz na tym parapecie, możesz spróbować nawet 1g swojego palenia cieszy :spalony:

Next

Member
Buchów
0
Światło jest koło 5 godzin potem słońce jest po drugiej stronie, właśnie spróbowałem, będę to kontrolował, może się uda, wydaje mi się że 5 godzin dobrego światła przez szybę wystarczy?? w cieniu przecież trochę promieni też pomidorek sobie absorbuje. Miałem boxa przygotowanego ale ktoś z domowników mi podpier..lił lampy i się nie odzywają ;d muszę teraz uważać może jak trochę podrośnie to coś jej wykombinuje lepszego :)

G

Gość

Guest
.

jak podrosnie to zawsze mozesz go na outa wypie****ic. jednego wszedzie schowasz.<peace>

Next

Member
Buchów
0
No z outem nie mial bym problemu bo całe pole jest ;d ale trochę się spóźniłem chyba, teraz "po Hance" noce bywają bardzo zimne a 9 stopni to chyba za niska temperatura no chyba że już taka podrośnięta by wytrzymała? Nie mam doświadczenia za bardzo więc nie wiem

G

Gość

Guest
zrobisz jak uwazasz ,ale widze ze jest duzo takich osob ktore dopiero zaczynaja. maja po 3-4 cm roslinki.poogladaj sobie. tak czy inaczej powodzenia<peace>

Next

Member
Buchów
0
Thx, zobaczymy czas szybko mija (dlatego delektuję się tym kiedy mam chillout ;d) z fartem :spalony:

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
proponował bym Ci tydzień ja w domu trzymać a pozniej na OUTa , na polu by miała wiecej swiatła , ale musiał byś jej cos kupic na pleść .

Next

Member
Buchów
0
No tak niska temp noc + wilgoć = pleśń. Skoro tak mówicie to chyba spróbuje w razie czego zacznynam drugą kiełkować, coś proponujesz na tą pleśń ? o ile to nie walka z wiatrakami bo u mnie jest bardzo duża wilgoć bo koło jeziora mieszkam

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
sporo osób stosuje miedzian ja za rok spróbuje , bo teraz żałuje ze nie posadziłem automatów i nie mam palenia na wakacje .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół