akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

"na wspólnej"

Wyszukiwarka Forumowa:

strzala

Active member
Buchów
0
Tutaj będziemy gadać o tym kultowym serialu

Jak sądzicie Grzesiu będzie z Żanetką ???

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
lol jak to można ogladać... ;) nie no zartuje czasem samemu tez to obejrze :D

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Za***isty serial... Grzesiu proste, że będzie z Żanetą... On ma poprostu taki charakter... A co sądzisz o Oskarze, złapie wkońcu Malczewskiego ?:D

strzala

Active member
Buchów
0
Mam nadzieje że tak!!! Oskar sie zmienil to widać mam nadzieje ze Iza mu wybaczy i będą razem a ty ??

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
nie mieszkam w polsce i nie mam polskiech programow (moze to i lepiej bo bym moze caly dzien siedzial w domu i ogladal jakies gowna)

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
o ku**a ludzie jak nie macie pomysłów na tematy to ich NIE ZAKŁADAJCIE. po hu*a temat o jakiejs telenoweli na forum o ganji???? :scratch: :scratch: :scratch: :scratch:

strzala

Active member
Buchów
0
lubo to nie jest telenowela to bardzo piekny zyciowy serial :D, no i co ze forum Maryśki może być <ok>

Ps. Aresztowali tego no tego... co z Oskarem zabił Wiktora

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Nom :p Teraz tylko czy Oskar pogodzi się z Izabelą ^^

An@lyzer

Well-known member
Buchów
0
Zalosne po co dyskutowac o tym tutaj wezcie sie zalogujcie na forum milosnikow polskich telenovel lub jak kto woli seriali tam sobie gadajcie nie robcie se jaj bo to nie jest smieszne tylko w ch*j burackie nie robmy wiochy na tym forum.

SND

Well-known member
Buchów
1
K***aa najlepszy serial na tvn to za***iscieeee smieszne w 11 czy te k***aa ***anee detektywy(je**c ich trzeba)

[ Dodano: 2006-03-27, 23:36 ]
strzala,
strzala, strzala, Gurnik zabrze w guwnie babrze.LEGIA PANY

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja tam nie oglądam telewizji tytlko czasem ujak wchodze do pokoju to postoje i popatrze w ekran ale na wspulnej to lubie kiedy bym nie oglądał to itak wiem oco chodzi czsem zadazy sie ze przypadkiem sie załapie 2 razy w tygodniu a czasem 1 raz na miesiąc i zawsze wiem oco chodzi moim zdaniem serial jest spoko

R

Rider

Guest
huehuehue, no cuz forum jest tolerancyjne, wiec sobie piszcie co chcecie wy anarchistyczni serialowicze.

hyhy moze ukryjemy ten temat i stwozymy ukryta grupe do takich tematow?? ;p
jestescie zakreceni.

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
DObra ja już się nie odzywam o serialu chciałem się troche pośmiać .... heheh ^^

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
luuuuzik, wszystkie spoko seriale, a pozatym to w "na wspólnej" taki tomek lubił sobie
zajarać :) A wszytko prędzej czy puźniej będzie dobrze bo to serial, ma cieszyc , a nie dołować

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół