Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
o ku**a ludzie jak nie macie pomysłów na tematy to ich NIE ZAKŁADAJCIE. po hu*a temat o jakiejs telenoweli na forum o ganji???? :scratch: :scratch: :scratch: :scratch:
Zalosne po co dyskutowac o tym tutaj wezcie sie zalogujcie na forum milosnikow polskich telenovel lub jak kto woli seriali tam sobie gadajcie nie robcie se jaj bo to nie jest smieszne tylko w ch*j burackie nie robmy wiochy na tym forum.
ja tam nie oglądam telewizji tytlko czasem ujak wchodze do pokoju to postoje i popatrze w ekran ale na wspulnej to lubie kiedy bym nie oglądał to itak wiem oco chodzi czsem zadazy sie ze przypadkiem sie załapie 2 razy w tygodniu a czasem 1 raz na miesiąc i zawsze wiem oco chodzi moim zdaniem serial jest spoko
luuuuzik, wszystkie spoko seriale, a pozatym to w "na wspólnej" taki tomek lubił sobie
zajarać A wszytko prędzej czy puźniej będzie dobrze bo to serial, ma cieszyc , a nie dołować
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.