• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Nabór na badania kliniczne leku Sativex w Polsce!!!

Wyszukiwarka Forumowa:

Jak często palisz marihuanę?

• Łącznie głosujących
    47
  • Poll closed .
G

Gość

Guest
UWAGA!!!

Rozpoczął się nabór na badania kliniczne leku Sativex!!!

Chorych spełniających poniższe kryteria prosimy o jak najszybszy kontakt poprzez wiadomość na profilu lub na maila: konopialeczy@o2.pl

W badaniu wziąć udział mogą jedynie:
- chorzy nowotworowi (wyczerpane możliwości leczenia)
- klinicznie potwierdzone bóle nowotworowe
- III stopień drabiny anelegetycznej (opiaty) ale nie więcej niż ekwiwalent 500mg Morfiny
- 1 typ leków na bóle przebijające

Z możliwości udziału w testach leku nie skorzystają:
-osoby mające we krwi THC (które przyjmowały kannabinoidy do 30 dni przed badaniem - będzie badana krew)
-osoby przechodzące terapię bólu (radio- i chemioterapia)

By wziąć udział w badaniu należy mieć skierowanie do poradni medycyny paliatywnej...
chcesz dowiedziec sie wiecej link do strony!;
http://konopialeczy.pl/news.php?readmore=356

Prosze o nie usuwanie tego posta...
Moj ojciec zmarł tydzień temu na raka lekarze ladowali w niego sama morfine.!
Ja sam jestem za naturalnymi lekami i poki zyje bede jarac i bede za legalem!

G

Gość

Guest
Mój ojciec miał raka prostaty po 3 latach tego sk***ionego raka miał już w całym ciele i nie było zdrowej komórki. jego PSA wynosiło 4 i pol tysiąca.
z takimi przezutami nie mial szans... jest to dużo dużo więcej niż dawka śmiertelna.
jedyne po czym czul się lepiej była morfina ponieważ nie miał okazji zasmakować dobrego lolka..
po wzięciu morfiny robił się ospały w trakcie rozmowy ze mną odlatywał zasypiał.
ale nasze *****e państwo widzi tylko jedno (marihuana-NARKOTYK nie legalizujemy)
Dla nich nie liczy się nic oprócz kasy dlatego wbijam w nich.
Ojciec jest przy mnie kur***ko tęsknie ale będę walczyć jak potrafię!

w końcu się wyżaliłem.
Dzięki

golas

końska spie****ina
Buchów
0
Siemka

Współczuje Ci naprawdę z całego serca ...
Musi być to straszne ... patrzeć jak nasza bliska ukochana osoba się męczy.

Popieram Cię w 100% co do tych wolno myślących ludzi, którzy nie chcą zalegalizować MJ.
Ale to temat wielki jak wszystkie nasze oceany.

Pamiętaj i nigdy o tym nie zapominaj ... twój tata zawsze będzie przy tobie.
Trzymaj się ... wierzę, że poradzisz sobie z tym.

Pozdro :yeahh:
Golas

FreshGrower

Well-known member
Buchów
0
Mój ojciec też ma raka gardła... Był zdrów jak ryba, nie pił zdrowo się odżywiał, palił2 lata fajki ale rzucił jak się urodziłem więc bardzo dawno temu... I nagle z nikąd zeło go pobolewać gardło brał neo angin i mu przechodziło, i nagle zauwazył ze w gardle na migdale ma guza, w szpitalu powiedzieli mu że to nowotwór złośliwy....
Był na 2 chemiach, pierwszą przeszedł szybko ale strasznie zchudł i zmarniał jak to po truciznie, a 2 to Do dzisiaj dziękuję Bogu że przeżył, Po tej 2 chemi wyglądał tragicznie nie umiał chodzić, a póżniej stracił przytomność i zabrali gona oddział intensywnej terapii ( OJOM) i był tam nie przytomny to Od leżenia zrobiłamu się ogromna odleżyna nakości biodrowej a co najgorsze to zarażili go tam Gronkowcem, Wtedy ze szpitala dzwonili domnie zeby jaknajszybciej przyjechać żeby się pożegnać z ojcem, ja przyjechałem i jak weszłem na salę to ojciec będąc nie przytomny zrobił się gwałtownie cały żółty i dostał ataku.... Serce stanęło, na szczęscie odratowali go... A naszej Po***anej służby zdrowia nienawidzę...

All Bundy

Well-known member
Weteran
Buchów
0
no ciezko jest jak ktos bliski odchodzi lub choroje moj ojciec zmarl jak mielem 14lat wracal od lekarza a po smierci ojca ten skuwysyn (lekarz)powiedzial matce ze" przecież pani wiedziala ze maz umrze " no i od tej pory nienawidze ***anych konowalow

alejasieboje

Well-known member
Buchów
0
Panowie, czytam wasze historie i az mi sie przykro robi. Choć w mojej rodzinie ze zdrowiem nie jest kolorowo, to nie moge narzekac. Patrząc na to jakie ludzie maja problemy, czasem to wszystko potrafi przybic. Dziekuje Bogu, że nie mialem az tak powaznych nieprzyjemnosci ze zdrowiem bliskich.
Nie wyobrazam sobie jak ciezko jest przezywac powazna chorobe czlonka rodziny.

Także je**ć to całe państwo, nie Ojczyzne bo te polityczne k***y zrobily z Polski chlew.
je**ć skorumpowaną sluzbe zdrowia i policje ktora w wiekszosci gówno robi i ugania sie za "blahymi" sprawami. Musimy sie ukrywac, ale damy rade.

Wiem że zrobilem spam, ale chce wam WSZYSTKIM zyczyć wszystkiego co najlepsze.
Ogrom zdrowia dla waszych rodzin, bo bez pieniedzy da sie zyc(choc sami wiecie jak to jest) a zdrowia kupic sie nie da.

Pokój, badzcie za***isci i pamietajcie "jesli gowno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca"!

@koneserHemp
Dla Ciebie ogromne propsy i tych buchów powinienem Ci postawic xx.
Mimo tego, że Twój ojcic zmarł i Twoje doświadczenie z nowotworem sie skonczyly(mam taka nadzieje) Los innych osob ktore maja kontakt z tym świnstwem nie jest Ci obojetny. Za ten gest z calego serca życze Ci powodzenia. Trzymaj sie!

Ostatnia edycja:
G

Gość

Guest
Mój tata powtarzał ze był zdrowy do póki nie poszedl do lekarza.
chemie setki leków i z dnia na dzień widziałem że po tym zaczyna słabnąć aż w końcu przestał wstawać i tak odszedł...
miał racje był zdrów do póki nie wiedział ze jest chory a później to już poszło z górki.
Leki ogłupiają człowieka a konopia nie.
widziałem skutki morfiny,
sam jaram już ponad 2 lata a 20 mam na karku i nic mnie tak nie wk***ia jak bezradność wobec tej kur***kiej choroby.

---------- Aktualizacja posta 18:30 ---------- Czas poprzedniego posta 18:26 ----------

pomogę ci zrobić spam bo pieknie to napisaleś
polski chlew najlepsze określenie tego co się tu dzieje
zdrowia życze dla ciebie i rodzinki

panowie, czytam wasze historie i az mi sie przykro robi. Choć w mojej rodzinie ze zdrowiem nie jest kolorowo, to nie moge narzekac. Patrząc na to jakie ludzie maja problemy, czasem to wszystko potrafi przybic. Dziekuje bogu, że nie mialem az tak powaznych nieprzyjemnosci ze zdrowiem bliskich.
Nie wyobrazam sobie jak ciezko jest przezywac powazna chorobe czlonka rodziny.

Także je**ć to całe państwo, nie ojczyzne bo te polityczne k***y zrobily z polski chlew.
je**ć skorumpowaną sluzbe zdrowia i policje ktora w wiekszosci gówno robi i ugania sie za "blahymi" sprawami. Musimy sie ukrywac, ale damy rade.

Wiem że zrobilem spam, ale chce wam wszystkim zyczyć wszystkiego co najlepsze.
Ogrom zdrowia dla waszych rodzin, bo bez pieniedzy da sie zyc(choc sami wiecie jak to jest) a zdrowia kupic sie nie da.

Pokój, badzcie za***isci i pamietajcie "jesli gowno z siebie dajesz, to do ciebie wraca"!

---------- Aktualizacja posta 18:36 ---------- Czas poprzedniego posta 18:30 ----------

https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/62416/sativex-spanien-eu.jpg
zdjęcie TEGO LEKU:zjarany:
https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/62416/sativex-spanien-eu.jpg

---------- Aktualizacja posta 18:40 ---------- Czas poprzedniego posta 18:36 ----------

---------- Aktualizacja posta 21:30 ---------- Czas poprzedniego posta 18:40 ----------

Samych bakaczy mamy w ankiecie bo nikt nie dał "Nie palę (ale próbowałem)"
ale to chyba dobrze

Balti

Well-known member
Buchów
0
jego PSA wynosiło 4 i pol tysiąca.
z takimi przezutami nie mial szans... jest to dużo dużo więcej niż dawka śmiertelna.

Przykro mi z powodu twojego ojca.

Natomiast PSA to jedynie marker stwierdzający, że coś dzieje się w prostacie, natomiast nie wskazuje w żadnym stopniu na przeżuty. Mało tego, może być bardzo mylący i często występują niepoprawne odczyty.

Ktoś powinien kiedyś napisać list otwarty do tych zapchlonych władz z milionami podpisów, może wtedy zdepenalizują chociaż użytkowanie i posiadanie.

G

Gość

Guest
o to im ku**a chodzi ludzie za zdrowie zapłacą miliony.
sępy żerują na zdrowiu innych...
ostatnio słyszałem że jest lek na raka ale nie wprowadza go ponieważ
wszystkie leki jak morfina i te setki innych które używają ludzie chorzy na raka by upadły i w ogóle dlatego na pewno ten lek nie wejdzie na rynek.
oni po prostu chcą żebyśmy my wydawali tysiące na leki które nas ogłupiają i w żaden sposób nam nie pomagają niż mieli byśmy kupić jeden konkretny lek i każdy był by zdrów.
ludzie sa pod względem pieniędzy bezlitośni !!!
lekarze oszuści, księża pedofile, policja bandyci a politycy *****e głąby i mamy jedną wielką mafie której my normalni ludzie możemy naskoczyć nawet wolności do zjarania skręta nie mamy!!!
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
!!!

Balti

Well-known member
Buchów
0
Panowie, oczywiście popieram to co mówicie, ale nie każdy lekarz jest konowałem, a jeśli nadal wszyscy tak będą na nich naskakiwać, to powyjeżdżają i leczyć będziecie się sami.

G

Gość

Guest
co do PSA to przepraszam za wprowadzenie w błąd.
na początku choroby kiedy nie zażywał żadnych leków oprócz tranu za ponad 300-400 zł jego psa wynosiło 350 lub 450 dokładnie nie pamiętam a potem było coraz gorzej 4500 miał jak już się nie podnosił zanik miesni i wogole..
Kilka razy chciałem go namówić na skręta ale mówił że nie podoba mu sie faza po tym bo myślał ze to jak po haszyszu "kiedyś z włoch przemycił pojechał na ryby i nocke przespał"
ale nie nalegałem NIe i koniec tematu

"Nie chce, to nie weźmie, przecież swój rozum ma
Dajcie wreszcie spokój, dajcie spokój dzieciom Jah
Nie chce to nie weźmie, przecież swój rozum ma
Dajcie wreszcie spokój, dajcie spokój dzieciom Jah!"

---------- Aktualizacja posta 22:14 ---------- Czas poprzedniego posta 22:08 ----------

Są dobrzy lekarze,kiedyś lekarz odmówił łapówki jak mój brat był śmiertelnie chory inny by tylko na to czekał.
I też są spoko księża ale nie kumuluje sie to za dużo tych złych i tych ***anych zboków.
co do pedofil był bym bezlitosny trafiając na kogoś takiego.
on robi to bez skrupułów dlatego nie zawahał bym się chu*a bym gnojowi odciął!
tak wiec wróce do tematu są dobrzy lekarze i reszta tej mafi ale jest większość Bardzo Zła nawet nie wiecie jak bardzo!

alejasieboje

Well-known member
Buchów
0
pieniądz, pieniądz, pieniądz.
Wszystko na tym sie opiera. Ci z "góry" traktuja nas jak ciemna mase. Maja nad nami - mozna powiedziec, ze wszelka wladze.
Miliony szarych "Kowalskych" sa oglupione przez te pie****one media. Gdzie wszystko jest zagmatwane i zmontowane tak, zeby kryc dupy grubych ryb.
Myslicie, ze my od razu dowiadujemy sie o najnowszych technologiach? Nie ma tak latwo, konsumpcjonizm jest siłą. Podaleś przyklad leków - tez mysle, ze tak jest. Dla nich jest wazniejsza kasa niz zdrowie obywateli. Podobny przyklad zarabiania. Procesory/karty graficzne i takie tam, wg mnie, dzisiejsze najnowsze technologie przedstawione ludziom, zostaly opracowane kilka lat temu. Ale wszystko wchodzi powoli, mozolnie bo najwazniejsze sa zyski.
Jak widze tych sk***ysynow z sejmu, sztucznie usmiechniete mordy w tych sielankowych reklamach, mam ochote przypie****ic w telewizor.

Lekarze jak lekarze - moze i sa dobrzy, czasem zdarza sie z prawdziwego powolania, ale wiekszosc i tak dopada rutyna, w sumie nie ma co sie dziwic.
Ale najbardziej mnie irytuja "pielegniarki". Nie wszystkie. Ale sa takie za przeproszeniem k***y, ktore maja cie daleko w dupie, z łaska jakakolwiek pomoc. A od czego one sa!? Od pomagania wlasnie takim ludziom. Co ty, dopiero jak im posmarujesz po łapie - zaczynaja sie interesowac, ale zaraz chca wiecej. Takie k***y rozjezdzalbym walcem(jak to wdz kiedys nawijal :) )

Pedofile - dla nich jest nagroda za swoje czyny. Kastracja sk***ieli to po pierwsze. Po 2 tatuaz na czole z napisem "PEDOFIL" i dozywocie w wiezieniu. Tam im rozrywki nie zabraknie.

Jest zle i bedzie jeszcze gorzej. Bo to wszystko przechodzi ludzkie pojecie.
Do tego dochodzi instytuacja kosciola i ksieza, ehh temat rzeka.
A po alkoholu zawsze nawijka na takie tematy mi sie wlacza, takze spauzuje troche.

Mam nadzieje ze Wy tez wiecie, ze nic nie wiemy co tak naprawde sie dzieje na tym swiecie i kto tym cyrkiem rzadzi?

Obczaj sobie to:
http://www.youtube.com/watch?v=0CsHoXRezvE
gdzies od polowy konkretny temat o systemie
ale zwroc uwage na za***ista wypowiedz Włodka od 10.40 i pozniej ta reakcja "co to kruwa jest!?" sama prawda.

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół