akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nabijanie Fifki

Wyszukiwarka Forumowa:

rafko16

Member
Buchów
0
Wiem że temat troche głupi ale .... Ciekawi mnie czy ktoś z Was ma swój sposób nabijania fifki !! :) Bo ja często nabijam w ten sposób że: Biore jakiś malutki woreczek Kłade na niego towar i ślinie go (ale nie dużo śliny oczywiście bez przesady!) Wtedy zawijam tą część woreczka gdzie jest towar w kuleczke i ziółko jest zlepione :) Noi pożniej są kuleczki ziółka które wkładamy do fify i palimy :p Może ktoś z Was powie że jest to zły sposób No to będe wiedział żeby tak nie robić...Czekam na Wasze odp ;)

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
juz taki temat gdzies jest o ile pamietam...

rudy

Well-known member
Buchów
0
clear.gif

R

Raz

Guest
ja wysypuje troche samarki na dłoń, lekko ją składam, ślinie 2 palce i ubijam, następnie formuje kuleczke i wkładam ją w dzbanek, dobrze żeby ulepiona kulka była większa od przoda lufki wtedy jest dobry korek, fajnie się pali i fajnie sok płynie :D

Furrax

Member
Buchów
0
Lepiej nabijaj prosto z woreczka(Mj jest w woreczku) i wkladaj stuff palcami przez woreczek, nic sie nie wysypuje i wogole wszytsko jest OK:)

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
popieram metode Furraxa bardzo wygodne tylko uwazaj zebysc nie przedzi***il woreczka i oczywiscie nie nabijaj rozgrzanej fifki bo wiadomo ze zrobisz dziure ;) jak dlamnie najlepszy sposob wszystko dokladnie nabijesz , nic sie nie marnuje .

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
tez nabijam przez worek :D po co kombinowac jak mozna w latwy sposob nabic nie marnujac stuffu :geek:

N

NaTaLcIa

Guest
ja takze nabijam pzrez woreczek (folietę) To moim zdaniem najlepszy sposób :D

R

Raz

Guest
hu**wo jest nabijać z pakietu, jak bierzesz od dilów i dostajesz miau jak wbijesz dobrego przoda nie psując szkła? jak masz czystą lufke to możesz się tak bawić, później wkładasz tak zwany ubijator(np wkład od długopisu),przytykasz palcem dzbanek żeby się towiec nie wysypał i ubijasz
każdy z nas tu zgromadzonych ma swój sposób "nabijania fifki" ja mam swój sposób i tego się będe trzymał
wg mnie dzięki temu sposobowi mam za***iste szkło:) lepsze niż bym miał wbijając z pakietu
wbijając z pakietu musisz się co chwile pier***ić z nabijaniem, a tak przód zostanie w dzbanku znacznie dłużej

yoyox

Member
Buchów
0
ja tam jak jeszcze stuff nie jest wysuszony na pieprz robie kuleczki takie na lufe i poprosu wkladam i niema problemu :)

DonKichot

Well-known member
Buchów
0
nie ma co za***iscie napewno skorzystam.zobacz date postu

S

Sławuś z council estate.

Guest
Ja nigdy nie nabijam fifki tylko podaję ją ziomkowi i mówię "weź podbij bo ty za***iście podbijasz". Prymitywny cukier ale działa.

crip1423

Well-known member
Buchów
0
Mam pytanie czy fifka może być wykonana z plastiku i czy będzie sie na niej odkładała po paleniu tzw. plastelina ?

999smoke666

Well-known member
Buchów
2
jak fifka będzie z plastiku to ci się przecież stopi jak będziesz podpalał zioło <ganja> ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół