• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Naga Ziemia

Wyszukiwarka Forumowa:

aliG

Active member
Buchów
0
Yo. U mnie na spocie w miejscu gdzie są rośliny jest goła ziemia nic tam nie ma prócz krzaków, no i myślę sobie że trochę to przypałowo wygląda, jest to taki plac 1m x 1m. I zastanawiam się żeby może to czymś przykryć , zamaskować tylko nie wiem czy jak pozrywam różnych roślin żeby to tam położyć to czy nie zaszkodzi to roślinom jak te badyla różne zaczną się rozkładać:scratch: poradźcie coś, co mam z tym zrobić?
POZDRO ziomyy:scared:

Green_booy

Well-known member
Buchów
0
a masz spota w bezpiecznym miejscu? jak tak to mozesz miec wy***ane a jak nie to zmieniaj szybko spota zeby placzu nie bylo ze jakies k***y ci wszystkie planty za***aly. Jeśli byś sie zdecydował juz na taki ruch jak napisales to napewno roslina nie zaszkodzi. Pozdro<shiza>

aliG

Active member
Buchów
0
a masz spota w bezpiecznym miejscu? jak tak to mozesz miec wy***ane a jak nie to zmieniaj szybko spota zeby placzu nie bylo ze jakies k***y ci wszystkie planty za***aly. Jeśli byś sie zdecydował juz na taki ruch jak napisales to napewno roslina nie zaszkodzi. Pozdro<shiza>

nie no spot jest bez przypałowy tylko ten plac taki się trochę wyróżnia i jak sobie tak siedziałem na dość mocnej bani to mi się włończyła rozkminka że jak coś będzie nisko ziemi leciało to może przykuć to jego uwagę, a ja wolę na zimne dmuchać mi mieć wszystko przypięte na ostatni guzik, jestem pedantem i już tak mam:spalony:

Green_booy

Well-known member
Buchów
0
rozumiem ja tez mam w sobie nutke pedanta ;d zrob tak jak mowiles nic im to nie zaszkodzi. owocnych plonow<wodna>

Placebo

Well-known member
Buchów
0
rozkłądające się krzaki zapewnią lepszą żyznośc gleby, więcej azotu w glebie i innych pierwiastków... najlepiej przekopać teren i zostawić przekopane wszystko w tym samym miejscu, niech się rozkłada na następny rok będzie pewnie żyźniej ;)

G

Guest

Guest
narwji suchej trawy i opierdziel cały spot i niebedzie sie juz tak odznaczał na tle innych krzaków :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół