• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

nagla scinka

Wyszukiwarka Forumowa:

uzytkownik12

Member
Buchów
0
Witam
przepraszam, ze pisze tutaj, ale na rozmowy nie mam jeszcze wstepu (niedawno utworzone konto)

kumplowi ostatnio padl automat bo mial za duszno... sie udusil poprostu, ale bylo juz na nim troche topkow wiec staral sie je uratowac i juz suszy jakis dlugi czas.. dzis postanowilem skopcic to co tam ma, ale on sie obawia, bo mowil ze 3dni przed smiercia krzaka podlewal biohumusem i krzak nie zdarzyl zostac oczyszczony z nawozu tzw wodowanie. jak myslicie? mozna smialo kopcic?

D

delete

Guest
Jaraj pełną mordą :bongo3:Nawet jeśli coś w nich zostało to suszenie tego nie oczyści.

uzytkownik12

Member
Buchów
0
wiem, wiem, ale czy nawoz nie wplynie na jakosc pi**y i palenia ? bo to jednak chemia

sid000

Well-known member
Buchów
0
lol kur...człowieku podejrzewam że paliłeś większe gówno od tego bio humusa I JAKBYŚ MÓGŁ PRZECZYTAJ ŻE ON JEST W 100% organiczny i jesteście za***iści lejecie biohumusa na Flo pozdro ciekawe ile z tego wyszło 2 g ?:lol3::freak:

uzytkownik12

Member
Buchów
0
lol kur...człowieku podejrzewam że paliłeś większe gówno od tego bio humusa I JAKBYŚ MÓGŁ PRZECZYTAJ ŻE ON JEST W 100% organiczny i jesteście za***iści lejecie biohumusa na Flo pozdro ciekawe ile z tego wyszło 2 g ?:lol3::freak:

nie spinaj sie tak Ziomek, bo sie posrasz ;) po***alo mi sie z tym biohumusem bo nie pomyslalem ze juz dawno go nie lal. zmiania punktu oparcia... lany byl plankton k. no wyszla chu*nia w ch*j. moze 3g max.

Doobies

Well-known member
Buchów
0
przeciez biohumus dostarcza "pokarm" roslinie, sub. odzywcze, jaka chemia co wy wpie****ice, jaraj, 100% naturka , toż ta roslina ma w sobie pobrane z gleby z biohumusa sub. odzywcze, nic innego czego nie miałaby kiedyindziej.

edit. planton to samo, toż to ku**a Pokarm, co innego gdyby Ripenem podpie****ał albo canna boost

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół