akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Najładniej pachnące cytrynowe odmiany konopi

Wyszukiwarka Forumowa:

JuJu_Seeds

Well-known member
Buchów
68
Cześć!

Aktualnie trwa mój pierwszy projekt, na którym chcę nabrać doświadczenia i sprawdzić, jak sprawdza się uprawa w microboxach. Chciałbym to rozwinąć w przyszłości, żeby móc robić "tematyczny growing". Interesują mnie przede wszystkim ciekawe profile zapachowe i kolorystyczne. Na początek chciałbym przetestować 3 lub 4 ciekawe cytrynowe odmiany, czyli głównie interesuje mnie limonen i duża zawartość tego terpenu w roślinkach.

Macie jakichś swoich cytrynowych i najładniej pachnących faworytów? Głównie stawiam na producentów z Europy, bo nie chcę wspierać amerykańskich burżujów, którzy w***ali się w konopny biznes i trzepią hajs. Mogę ewentualnie wziąć pod uwagę jakichś mniejszych ciekawych breederów ;)

Możecie polecić coś w dwóch kategoriach - auto i nie-auto.

Pozdro!

hulk

Well-known member
Buchów
46
Jeśli chodzi o auto, to najbardziej w pamięci pozostała mi amnesia xxl od dinafem, co prawda, nie wiem czy jeszcze gdzieś do dostania. Ale pachniała cytryną bardzo.

Bortek

Uprzejmie Donosze...
Weteran
Buchów
27,741
Odznaki
5
Do tej pory nie miałem nic mocniejszego pod wzgledem zapachu cytrusöw od citrus city f4 ×1980 's OG od breed by 42 .Porobilem sobie krosy z tym bo rewelacja na wczesnym flo juz czuc mocno cytrusami w calym boksie

Charlito

Zdrowy pacjent
Buchów
1,000
Odznaki
5
Lemon Tree od Barneya. Dostałem w gratisie, wrzuciłem awaryjnie, a pachniało najładniej ze wszystkich które do tej pory miałem..Ten od biogenetic już tak niestety nie pachniał, zupełnie co innego.

panpestka.pl

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
1,526
orange skunk - bardziej pomarańczą niż cytryną ale coś pięknego

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół