No własnie co bym nie suszył to z początku pachnie jak siano..... dopiero po 1-3miesiacach zaczyna pachniec jak powinno(ale bez szału). Teraz zmieniam sprzęt i co polecisz z genami skuna ale tez zeby wyniki z tego były, lampa lumatek 300pro. Robilem już z 5 serii i zawsze to samo jak rośnie kwitnie to piękny zapach a potem znika.Cokolwiek z genami skunk. Ale to czy będzie zapach jak należy to głównie kwestia tego jak wysuszysz.
Następny projekt będę właśnie leciał z tym serem, pestki już czekająAż się dziwię że nikt nie zaproponował jakiegoś Sera. Ja polecam Exodus Ceese od GHS. Swego czasu na wyspach się tym mocno jarali. W każdym razie śmierdziel okrutny, to już nawet nie był poziom zapachu tylko smród
Ostatnio ściąłem Do si dosa i smród okrutny z niego , zostawiłem w poprzedni weekend dwa topki koleżance ile tam mogło być 3-4 g maxx ,zawinięte w folie spożywcza na drugi dzień jak wbiłem do niej na mieszkanie to cały metraż przesiąknięty zapachemWitam szukam jakiejś sezonówki feminizowanej która po wysuszeniu będzie aż piękła zapachem w nos.szukam typowego zapachu merry.
Chees od sweet seeds też daje nieźle po nosieDobra idę w tego Exodus Cheese i Super Critical od GreenHouseSeeds.
Ale chętnie jeszcze posłucham waszych opinii
Znalazlem jeszcze 3 pestki do si dos od panapestki