akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Najbardziej pachnąca odmiana marihuany po wysuszeniu

Wyszukiwarka Forumowa:

cHomiK69

Well-known member
Buchów
250
Odznaki
1
Witam szukam jakiejś sezonówki feminizowanej która po wysuszeniu będzie aż piękła zapachem w nos.szukam typowego zapachu merry.

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
9,045
Odznaki
5
Cokolwiek z genami skunk. Ale to czy będzie zapach jak należy to głównie kwestia tego jak wysuszysz.

cHomiK69

Well-known member
Buchów
250
Odznaki
1
Cokolwiek z genami skunk. Ale to czy będzie zapach jak należy to głównie kwestia tego jak wysuszysz.
No własnie co bym nie suszył to z początku pachnie jak siano..... dopiero po 1-3miesiacach zaczyna pachniec jak powinno(ale bez szału). Teraz zmieniam sprzęt i co polecisz z genami skuna ale tez zeby wyniki z tego były, lampa lumatek 300pro. Robilem już z 5 serii i zawsze to samo jak rośnie kwitnie to piękny zapach a potem znika.

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
9,045
Odznaki
5
Źle suszysz💁 Green Poison od Sweet Seeds np. Mi mega siadł tak produkt jak i uprawa.

kalixoo

Well-known member
Buchów
228
dla kazdego zapach typowego ziola chyba kojarzy sie z tym z czym mial do czynienia, jak chcesz cos mocno smierdzacego moge ci polecic gazzurple od humboldt seed co , jak szukasz cos slodszego w sapachu , jagoda ciasto to polece ci blueberry muffin od humboldt, warto tez przetestowac superskunk od greeenhouse np. byc moze za szybko suszysz jak kolega wyzej napisal

Bortek

Uprzejmie Donosze...
Weteran
Buchów
26,974
Odznaki
5
Peach Skunk od Deadpanhead za***iste owocowo skunkowe nuty

doctor420

Well-known member
Buchów
555
Gelato cookies od royal Queen seeds jest kozak, pachnie takim typowym jaraniem z nutka ostrości która moim zdaniem podkręca ten zapach że aż czuć go z tyłu głowy xD

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
5,162
Odznaki
12
Aż się dziwię że nikt nie zaproponował jakiegoś Sera. Ja polecam Exodus Cheese od GHS. Swego czasu na wyspach się tym mocno jarali. W każdym razie śmierdziel okrutny, to już nawet nie był poziom zapachu tylko smród

Ostatnia edycja:

FrankoFranek

Well-known member
Buchów
636
Aż się dziwię że nikt nie zaproponował jakiegoś Sera. Ja polecam Exodus Ceese od GHS. Swego czasu na wyspach się tym mocno jarali. W każdym razie śmierdziel okrutny, to już nawet nie był poziom zapachu tylko smród
Następny projekt będę właśnie leciał z tym serem, pestki już czekają
Witam szukam jakiejś sezonówki feminizowanej która po wysuszeniu będzie aż piękła zapachem w nos.szukam typowego zapachu merry.
Ostatnio ściąłem Do si dosa i smród okrutny z niego , zostawiłem w poprzedni weekend dwa topki koleżance ile tam mogło być 3-4 g maxx ,zawinięte w folie spożywcza na drugi dzień jak wbiłem do niej na mieszkanie to cały metraż przesiąknięty zapachem 😂

cHomiK69

Well-known member
Buchów
250
Odznaki
1
Dobra idę w tego Exodus Cheese i Super Critical od GreenHouseSeeds.
Ale chętnie jeszcze posłucham waszych opinii
Znalazlem jeszcze 3 pestki do si dos od panapestki

Ostatnia edycja:

BlackMen

Well-known member
Weteran
Buchów
2,683
Odznaki
1
Dobra idę w tego Exodus Cheese i Super Critical od GreenHouseSeeds.
Ale chętnie jeszcze posłucham waszych opinii
Znalazlem jeszcze 3 pestki do si dos od panapestki
Chees od sweet seeds też daje nieźle po nosie

Green John

Walczę z ostrym cieniem mgły
Weteran
Buchów
3,136
Odznaki
7
Skun mimo wszystko chyba najbardziej wali. Kiedyś jak miałem to po otwarciu sloika musialem dom wietrzyc przez godzinę niesamowicie waliło

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół