• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Najbardziej poryta akcja ever.

Wyszukiwarka Forumowa:

Pepers

New member
Buchów
0
Cześć, jestem początkującym growerem i aktualnie trwa moja pierwsza uprawa. Wszystko robiłem tak jak pisze na forum bądź na wiki. Panny bardzo ładnie rosną mają 9 dni i są już naprawdę spore i ładne nic się im nie dzieje.

Przed wczoraj kiedy byłem u nich znikła jedna podstawka pod doniczkę a 3 były wy***ane, pomyślałem pewnie jakieś zwierzę przechodziło i wywrocilo moje skarby. Na szczęście położyły się ładnie na bok i nic się im nie stało. Postawiłem nową podstawkę bo miałem jedną za dużo, podlalem i zmylem się ze spota.

Wczoraj wchodzę na spota patrzę a tam znikła jedna doniczka z roślinka, poszukałem w odległości ok 100 metrów od spota w każdą stronę ale nie znalazłem żadnych śladów ani mojej Pannienki. Trochę się wystraszyłem i przenioslem Panny na spota "W". Dodam jeszcze że doniczki nie są duże tylko takie pod kielkowanie i na dniach mam je już zamiar wsadzać do ziemi. Spot na którym były jest bardzo zarośnięty z jednej strony z drugiej jest mały lasek przez który też się ciężko przedrzeć.

Pytanie do was czy mogę być pewien że ktoś był na moim spocie i za***ał jedną roslinke ? Czy jakieś zwierzątko mogło ją wziąć w pysk i pójść gdzieś z tym ?

Szafirowy

Well-known member
Buchów
0
Nikt ci nie odpowie na takie pytanie ja raz też zastalem na spocie wszystkie doniczki przewrocone na bok, a jednej nie bylo wcale czy to zwierze czy czlowiek kto wie czlowiek by raczej sie polasil na wszystki, a nie jedna albo by nieprzewracal bo po co.

Friko

Well-known member
Buchów
0
Przecież dzik Ci nie za***ał krzaka wraz z doniczką. Pewnie ktoś znalazł twojego spota i poczęstował się jedną panną, pewnie jakiś laik. I będzie próbował coś wyhodować z tego :p ofc. to tylko moje gdybanie.

N

Nitrofit

Guest
Czy jakieś zwierzątko mogło ją wziąć w pysk i pójść gdzieś z tym ?

Jedyne zwierzątko jakie mi przychodzi w tej chwili do głowy to Homo Sapiens- taka małpa człekokształtna. One często przenoszą doniczki w inne miejsce. Zabierz resztę doniczek w inne miejsce, bo wróci po resztę.

PlantaCP

Well-known member
Buchów
0
w zeszłym roku pod***ali mi automata z całą doniczką, łaziłem jak głupi z pół godziny i szukałem. To była taka wioska gdzie niby nikt nic nie pali a krzaki ginęły na potęge

kamilthc

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Mnie w tamtym roku o***ali z 16 krzaków w 10l doniczkach, ale przeczesałem całą okolicę i odzyskałem 15szt (jednego ścieli bo był już gotowy). Teraz nawet w ramach sprawdzenia czy nikt się nie kręci po spotach na każdy strzelę planta w doniczce jak ktoś zabierze to zły znak.

kawasaki0

Well-known member
Buchów
34
Ja raz mialem akcje z przeniesiona doniczka. Doniczka byla pusta, tzn z ziemia, bo cos mi tam nie wykielkowalo, wiec zostawilem mala doniczke na srodku spota, bo tak mi sie chcialo... Albo nie chcialo mi sie juz jej ruszac, bo i nie przeszkadzala, a dookola na polance roslo sobie w ziemi chyba 25 krzakow. I pewnego razu tam wpadam, doniczka byla 2m dalej niz zawsze, zaczalem weszyc po spocie, znalazlem jeszcze gdzies peta i wygieta siatke gdzie tego nie bylo. Po miesiacu krzakow nie bylo, byl natomiast artykul na stronie policji, ze znaleziono profesjonalna uprawe konopi w lesie i eleganckie zdjecie moich krzakow xD.

Pepers

New member
Buchów
0
Te Homo sapiens to jednak sk***ysyny, Panny przeniosłem już wczoraj 15 min po tym jak zobaczyłem że znikła. Chyba też poszukam po okolicy a jak znajdę to ten homo sapiens będzie miał prze***ane.

Testoviron

Well-known member
Buchów
0
Te Homo sapiens to jednak sk***ysyny, Panny przeniosłem już wczoraj 15 min po tym jak zobaczyłem że znikła. Chyba też poszukam po okolicy a jak znajdę to ten homo sapiens będzie miał prze***ane.

lepiej nie , bo jeszcze sie wy***ie na psiarni jak zapamieta twoją twarz

uytrew12

New member
Buchów
0
Mi w tamtym roku za***ali 5 automatów razem z donicami. Przeszukiwaliśmy ze znajomymi teren przez godzinę no ale niestety nie znaleźliśmy :(

L

Lord of Bhang

Guest
Lepiej przenies a jak juz przeniosles to niechoc I nie szukaj niewarto przypal sobie robic o jednego planta pozdro I z fartem;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół