akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Najlepsi z Najlepszych Gitarzystow

Wyszukiwarka Forumowa:

arch

Well-known member
Buchów
0
Shogo napisał:
ale ten Michael Angelo wymiata :OOOOOOOOOO poprostu brak słow :OOOOO
ku**a carcass nie kalasylka melodic fdeath metalu (poleam swansong napewno sie psoba) i griond coru ojcowie normalnie a teraz gra w arch enemy :] polecam wam sinfgiel dead eyes see no future i solowka na angle of darknes

a dla mnie bogiem jest stiv vai geniusz wirtuoza potrafil ciac solwik i pokazywac jak grac 2 gitarzystom obok geniusz
ale najlespzy zespol na swiecie to thin lizzy
bogusik2, wlasnie polecam ci TL bo widac ze lubisz takie inne dobre klimaty

H

haszyszekk

Guest
Gitarzyści strzeżcie sie! B.B.King i "upalony jak bawół" (as high as a buffalo :rendeer: ) bogusik2 połączyli siły :pr:
http://rapidshare.de/files/37177844/bogusik2_blues.rar.html
hehe miałęm zapodać troche miojej tworczości... podkład jest bb kinga by yotube ;) gitarka solowa moja xp 14 minut zaćpanego blusa hehe słaba jakość, ale nagrywałem to odtwarzaczem mp3... powiedzcie co myślicie ;) na fazie sie tego nawet fajnie słuchało :sunny: pzdr

SKAdek

Active member
Buchów
1
O bogusik2, nie powiem, nie powiem, elegancko, ile już grasz? Proponuje zagrać solówke już bez podkładu :geek: i zaprezentować ją forum :king:

dGrey

Member
Buchów
0
Ja tu zgodzę się z Shogo - Jimi Hendrix jest najlepszy, choć reszta, jak Satriani też jest niczego sobie (a wręcz świetna) :thumright:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hehe musze tutaj jednak swoja solowke dobrego bluesa wkleic ;]

Q

qazwsxedc

Guest
dziwne ze nikt nie wspomnial o projekcie G3 - a na pewno slyszeliscie. vai + satriani + xxx, co roku ktos inny. mnie osobiscie podobala sie edycja z roku 2001, kiedy to grali z johnem petruccim z dream theater. jak dla mnie piec pierwszych utworow [wlasnie petrucciego] koncertowki z phoenix lub seattle to mistrzostwo. podobnie jak duzo innych utworów DT. poza tym ostatnio odkrylem ze na spaleniu milo slucha sie toola - utwory 1-4 z plyty 10.000 days - nr 4 zwlaszcza trzeba sluchac bardzo glosno, ale efekty niezapomniane.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół