nasiona marihuany

Najlepsza gra na zbufie

Wyszukiwarka Forumowa:

thcwemnie

Well-known member
Buchów
0
Witam moim zdaniem najlepsza gierka na zbufe to Enemy Territory :farao: , jest to 2 czesc wolfensteina w postaci bezplatnego dodatku przez internet to tyle co do fps'a gra ktora moim zdaniem dosłownie pozera czas to simcity niewazne ktora czesc ale wszystkie wciagaja:p... piszcie w co gracie jak sie zbakcie:D moze sie nacos nakrece hehe
pozdr..

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
komp odpada, konsola na bace-to jest to. Najlepiej jeszcze jakiś multiplayerek i jest za***iocha.

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Wszelkiego rodzaju strzelanki :farao: Half-Life 2 , Counter-Strike Source , Farcry , Doom 3 , Project IGI 1 i 2 wszystkie czesci Unreala , Bet on soldier , F.E.A.R itd itd dlugo by wymieniac :)

S

sdfsdf

Guest
a zagrajcie sobie w POCKET TANKS DELUXE :D gra nawet fajnie ryje jak sie gra we dwoje :p ale po dluzszym czasie moze zamulic :p

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
thcwemnie napisał:
Witam moim zdaniem najlepsza gierka na zbufe to Enemy Territory :farao: , jest to 2 czesc wolfensteina w postaci bezplatnego dodatku przez internet to tyle co do fps'a gra ktora moim zdaniem dosłownie pozera czas to simcity niewazne ktora czesc ale wszystkie wciagaja:p... piszcie w co gracie jak sie zbakcie:D moze sie nacos nakrece hehe
pozdr..
ziomek gralem w ta gre ponad dwa lata bylem w klanie mielismy przez pewien czas 1 miejsce w cb 3on3 lidze to wciaga naprawde ale trzeba duzo grac i sie wczuc walki klanowe to jest to nieraz kilka sekund decydowalo o calym meczu adrenalinka czasem taka byla jak o cos gralismy....

thcwemnie

Well-known member
Buchów
0
o stary zaimponowało mnie:D:D cisasz w to jeszcze??? jak tak to zapodaj mi kiedys jakiego ip to zagramy hehhe ja obeznie mam 2.5 roku za soba.. co do klanow mialem swoj na poczatku wiesz ludzie dobrze grali tylko byli debilami i dogadac sie niemoglismy hehhe Pozdro dla wyjadaczy ET :cheers:

R

Rider

Guest
dynasty warriors część 4 i 5 na xbox i ps2
i wszelkie RPG. Typu Drakan na ps2

mooss

Well-known member
Buchów
0
JA lubie pograc sobie w DoD:S, bo tam zawsze wsyzstkich nie_polakow sie jezdzi jak chce nawet jak sie zbaka :D :D

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
a ja po 4 latach grania w Moh:AA w cb podziękowałem:) za dużo przekrętów w CB no i tych cziterów =)

ja np.uwielbiam wchodzic na serwery Quake -excessive plus (oczywiscie na zbaku) i podziwiac wymiataczy =)

Gana17

Member
Buchów
0
ET oczywiscie .... jakcos to wbijajcie na : 85.214.22.79:27960 jesli szukacie klanu to tez akurat robimy reaktywacje i kazdy dobrze ciorajacy ziom moze sie wbic :) moj nick to Gana17 :) see ya

R

Raz

Guest
soldat, crimsonland

[ Dodano: 2006-05-25, 20:09 ]
seorius sam-coś w stylu quake 3 ale nie wymaga myślenia, chociaż w quake'u też nie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół