- Buchów
- 37
Poddawajcie najlepsze odmiany jakie mieliście na indoor i breedera
Automat? Jakie światło polecasz dawać automatom?lowryder dr joint
za***isteAutomat? Jakie światło polecasz dawać automatom?
Pytałem poważnie. Dawno temu się bawiłem na starych zasadach jeszcze hpsy i fotoperiod. Nie wiem co teraz brać fajnego pod uwagę. Odebrałem że piszesz poważnie o automatach jak się bawiłem to dopiero one wchodziły. Chciałem poznać prawdziwą opinie ale pozdroza***iste
jaka opinie? tyle co odmian i uprawiajacych tyle opini, jest taki dzial fotorelacje ktory jest podzielony tam mozesz wszystkiego sie dowiedzic, i mozesz poczytac co ludzie dobrze oceniaja a co zle, nie ma nic na gotowePytałem poważnie. Dawno temu się bawiłem na starych zasadach jeszcze hpsy i fotoperiod. Nie wiem co teraz brać fajnego pod uwagę. Odebrałem że piszesz poważnie o automatach jak się bawiłem to dopiero one wchodziły. Chciałem poznać prawdziwą opinie ale pozdro
No ale np ktoś taki jak ty który ma doświadczenie, mógłby się wypowiedzieć. Chodzi mi o nasiona bo we własne , klony itp się niestety nie będę bawiljaka opinie? tyle co odmian i uprawiajacych tyle opini, jest taki dzial fotorelacje ktory jest podzielony tam mozesz wszystkiego sie dowiedzic, i mozesz poczytac co ludzie dobrze oceniaja a co zle, nie ma nic na gotowe
no to sie wypowiedzialem, dla jedych jest to critikal od barneys farm a dla inny king sherb od seed junky, czego nie rozumiesz? oczekujesz rankingu? niestety zbyt obszerny temat, chociaz zdaza sie ze cos jest modne na forum i kilka osob korzysta z tych samych nasiaon ale zazwyczaj sa robione i rozdawne po kolezensku, na reszte sam sobie odpowiedz i raczej poszukaj odmiany ktora tobie bd pasowac a nie to co inni uwazaja za dobreNo ale np ktoś taki jak ty który ma doświadczenie, mógłby się wypowiedzieć. Chodzi mi o nasiona bo we własne , klony itp się niestety nie będę bawil
To luźny temat, przecież od razu nie będę siał wszystkiego co mi ktoś napisze. Przewinales trochę odmian. Mógłbyś mnie nakierować którzy producenci nasion są w miarę dobrzyno to sie wypowiedzialem, dla jedych jest to critikal od barneys farm a dla inny king sherb od seed junky, czego nie rozumiesz? oczekujesz rankingu? niestety zbyt obszerny temat, chociaz zdaza sie ze cos jest modne na forum i kilka osob korzysta z tych samych nasiaon ale zazwyczaj sa robione i rozdawne po kolezensku, na reszte sam sobie odpowiedz i raczej poszukaj odmiany ktora tobie bd pasowac a nie to co inni uwazaja za dobre
hujowetu masz dobra odmianę :![]()
no dla ciebie tak nieważne ze zajęła 2 miejsce AAC ale ty przecież SADZISZ lepsze odmianyhujowe