• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Najlepsze odmiany konopi na indoor

Wyszukiwarka Forumowa:

buteleczka20

Well-known member
Buchów
37
Poddawajcie najlepsze odmiany jakie mieliście na indoor i breedera

Eko

997
Weteran
Buchów
23,207
Odznaki
13
lowryder dr joint

buteleczka20

Well-known member
Buchów
37
za***iste
Pytałem poważnie. Dawno temu się bawiłem na starych zasadach jeszcze hpsy i fotoperiod. Nie wiem co teraz brać fajnego pod uwagę. Odebrałem że piszesz poważnie o automatach jak się bawiłem to dopiero one wchodziły. Chciałem poznać prawdziwą opinie ale pozdro

Eko

997
Weteran
Buchów
23,207
Odznaki
13
Pytałem poważnie. Dawno temu się bawiłem na starych zasadach jeszcze hpsy i fotoperiod. Nie wiem co teraz brać fajnego pod uwagę. Odebrałem że piszesz poważnie o automatach jak się bawiłem to dopiero one wchodziły. Chciałem poznać prawdziwą opinie ale pozdro
jaka opinie? tyle co odmian i uprawiajacych tyle opini, jest taki dzial fotorelacje ktory jest podzielony tam mozesz wszystkiego sie dowiedzic, i mozesz poczytac co ludzie dobrze oceniaja a co zle, nie ma nic na gotowe

buteleczka20

Well-known member
Buchów
37
jaka opinie? tyle co odmian i uprawiajacych tyle opini, jest taki dzial fotorelacje ktory jest podzielony tam mozesz wszystkiego sie dowiedzic, i mozesz poczytac co ludzie dobrze oceniaja a co zle, nie ma nic na gotowe
No ale np ktoś taki jak ty który ma doświadczenie, mógłby się wypowiedzieć. Chodzi mi o nasiona bo we własne , klony itp się niestety nie będę bawil

Eko

997
Weteran
Buchów
23,207
Odznaki
13
No ale np ktoś taki jak ty który ma doświadczenie, mógłby się wypowiedzieć. Chodzi mi o nasiona bo we własne , klony itp się niestety nie będę bawil
no to sie wypowiedzialem, dla jedych jest to critikal od barneys farm a dla inny king sherb od seed junky, czego nie rozumiesz? oczekujesz rankingu? niestety zbyt obszerny temat, chociaz zdaza sie ze cos jest modne na forum i kilka osob korzysta z tych samych nasiaon ale zazwyczaj sa robione i rozdawne po kolezensku, na reszte sam sobie odpowiedz i raczej poszukaj odmiany ktora tobie bd pasowac a nie to co inni uwazaja za dobre

buteleczka20

Well-known member
Buchów
37
no to sie wypowiedzialem, dla jedych jest to critikal od barneys farm a dla inny king sherb od seed junky, czego nie rozumiesz? oczekujesz rankingu? niestety zbyt obszerny temat, chociaz zdaza sie ze cos jest modne na forum i kilka osob korzysta z tych samych nasiaon ale zazwyczaj sa robione i rozdawne po kolezensku, na reszte sam sobie odpowiedz i raczej poszukaj odmiany ktora tobie bd pasowac a nie to co inni uwazaja za dobre
To luźny temat, przecież od razu nie będę siał wszystkiego co mi ktoś napisze. Przewinales trochę odmian. Mógłbyś mnie nakierować którzy producenci nasion są w miarę dobrzy

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
5,000
Odznaki
12
Od każdego trafisz buble, tak jak i piękne okazy. Masz działy z producentami. Polecam pokopać forum i znaleźć odpowiedzi w tematach i działach im poświęconych.

dobry_buch

Well-known member
Buchów
332
tu masz dobra odmianę :
Screenshot_20240907_093904_Gallery.jpg

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
17,654
Odznaki
1
Pytanie ma tyle sensu, co zapytac jaki jest najlepszy samochod i jaki polecacie?

Odpowiedz jest jedna - Passat TDI.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół