• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Najlepsze odmiany konopi na indoor

Wyszukiwarka Forumowa:

turkuć

Well-known member
Buchów
648
No to gość ważył nie do końca wysuszone zioło a ty uwierzyłeś że to temat gotowy do curringu

dobry_buch

Well-known member
Buchów
332
No to gość ważył nie do końca wysuszone zioło a ty uwierzyłeś że to temat gotowy do curringu
wysuszone 12 dni coś koło tego
Screenshot_20240907_124824_Gallery.jpg

Bortek

Uprzejmie Donosze...
Weteran
Buchów
25,723
Odznaki
5
Tu juz potrzeba lekarza

dobry_buch

Well-known member
Buchów
332
Tu juz potrzeba lekarza
no napewno każdy poczebuje 😉 I psychiatry jakie go dręczą problemy w życiu że taki maruda i negatywnie nastawiony do życia 😁 bo co by nie było umnie 🍌 nie oceniam ludzi po krzakach 😁 i ich jade na luzie bez spiny ale narodem jesteśmy że sąsiad nie może mieć lepiej 😁😅🤣😂

Ostatnia edycja:

dobry_buch

Well-known member
Buchów
332
tutaj zauważyłem że prawie wszyscy czymaja kij w dupie prosto I pucuja sie weterana bo czasami ziaren nie dostana za free heee beka z taki ciaprokòw 🤣😂

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
5,000
Odznaki
12
Czytam i się zastanawiam po kiego wała robisz z siebie znawcę, obrażasz innych, a jesteś zwykłym trolem. Po Polsku nawet nie umiesz pisać chociaż dzisiaj za takich baranów nie ogarniających liter robi to autokorekta. Widać masz swojego guru z yt to pisz na jego livach, na pewno poleci ci jakieś godne pestki. Tam masz wszystko co Ci potrzebne, tu nikogo nie nawrócisz.

dobry_buch

Well-known member
Buchów
332
Czytam i się zastanawiam po kiego wała robisz z siebie znawcę, obrażasz innych, a jesteś zwykłym trolem. Po Polsku nawet nie umiesz pisać chociaż dzisiaj za takich baranów nie ogarniających liter robi to autokorekta. Widać masz swojego guru z yt to pisz na jego livach, na pewno poleci ci jakieś godne pestki. Tam masz wszystko co Ci potrzebne, tu nikogo nie nawrócisz.
nie nawracam nikogo tylko beke mozna zkrecić znawcy komentuja a w polowie nie maja takich krzakòw no nie wszyscy jak by tu te same foty dal weteran to bys sie podniecał I zacheycał taka prawda ale ja mam swoje zdanie I pisze co uwazam a nie poto zeby sie przypucowac 15 lat juz mnie w polsce niema I ten slownik to mozesz sobie du*e podetrzeć bo mi nie poczebny I nie bedzie mozesz mi zato pałe postawić jak nauczyciel stawiał 🤣😂 buraku z fartem haaaaa

Bortek

Uprzejmie Donosze...
Weteran
Buchów
25,723
Odznaki
5
Typ bez spiny a co post wyzywa od burkow dobrze jestes popsuty nie ubliżając innymi epitetami

dobry_buch

Well-known member
Buchów
332
no jak ktos jest nie miły to odwzajemniam :) eko to sie wybronił pokazał ze sie zna ale reszta ty tez masz fajne krzaczki a co wtym topie hujowego 🤣😂 to ze od vampiego to juz wiem moze że od

In House Genetics – Slurricane :​

Screenshot_20240907_134259_Gallery.jpg

Screenshot_20240907_134238_Gallery.jpg

Ostatnia edycja:

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
17,654
Odznaki
1
Ziomuś, posmialismy sie, ale juz wystarczy, przytrzasnij buzie i wracaj na zmywak.

dobry_buch

Well-known member
Buchów
332
oki juz wracam na zmywak taki wiekszy przemysłowy koniec tematu : 🤐🤫
Screenshot_20240907_140059_Gallery.jpg

Screenshot_20240907_140049_Gallery.jpg

Screenshot_20240907_140034_Gallery.jpg

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół