a odpowiem dlamnie niewazne jaka kto prace wykonuje jak lubi zmywac niech zmywa lubi zamiatać uliczne niech zamiata ktos lubi obciagać niech obciaga ważne by robić co sie lubiW jakim języku programujesz? Czy tylko w guzik napie****asz z Addeco?![]()
To po co tu cwaniakujesz i wrzucasz fotki z cnc? Programowac nie potrafisz, czyli tylko guzik wciskasz, a tego to i szympansa mozna nauczyc.a odpowiem dlamnie niewazne jaka kto prace wykonuje jak lubi zmywac niech zmywa lubi zamiatać uliczne niech zamiata ktos lubi obciagać niech obciaga ważne by robić co sie lubiniema wzorców sam o sobie decydujesz wk***ia cie robota szukaj innej
![]()
no wlasnie dalem propozycjie jak człowiek a tu tak ostro niepoczebie jak by nie bylo co nie wyjdzie to jest co palić I jest baniaA kolega @buteleczka20 chciał tylko zapytać o jakieś fajne roślinki indoor. No to się dowiedział.........trochę więcej... moim skromnym zdaniem wątek do kosza ale mogę się mylić. Kolega @buteleczka niech popatrzy w temat: zakończone fotorelacje indoor z ostatnich kilku lat (zresztą nie tylko on) tam na pewno się dowie i wyciągnie wnioski co jest dla niego number one. Pozdro dla wszystkich stron konfliktu. (I po co tak ostro?) Bez nerwów panowie. Pozdro![]()
Przyjdzie, to w szoku będzieA kolega @buteleczka20 chciał tylko zapytać o jakieś fajne roślinki indoor. No to się dowiedział.........trochę więcej... moim skromnym zdaniem wątek do kosza ale mogę się mylić. Kolega @buteleczka niech popatrzy w temat: zakończone fotorelacje indoor z ostatnich kilku lat (zresztą nie tylko on) tam na pewno się dowie i wyciągnie wnioski co jest dla niego number one. Pozdro dla wszystkich stron konfliktu. (I po co tak ostro?) Bez nerwów panowie. Pozdro![]()
przecierz to ty mi muwisz zebym szedl na zmywak to ci napisalem ze wiekszy to forum nie cwaniacze pokazalem swoje krzaki dupy nie urywa niemam z tym problemu ze cos mi nie wyszlo w 100% ja zaden cwaniak nie jestem jakas wiedze zdobylem jak na 1 raz jestem zadowolony I tyleTo po co tu cwaniakujesz i wrzucasz fotki z cnc? Programowac nie potrafisz, czyli tylko guzik wciskasz, a tego to i szympansa mozna nauczyc.
a tu kolegom wyjasnie ze jestem po*** I jak cos mi sie spodoba to to kupuje niewazne ile kosztuje I czy wedlug opini nie warte tylko sam podejmuje decyzje jaka uzywam paste do zebòw odpowiedz sobie sam potym jaka mam szczoteczke heeee (£250 wtedy dalem I to nie cwaniacze tylko odpowiadam haaaA protetycy corege xd
Uważaj jak będziesz na safari w Afrycea tu kolegom wyjasnie ze jestem po*** I jak cos mi sie spodoba to to kupuje niewazne ile kosztuje I czy wedlug opini nie warte tylko sam podejmuje decyzje jaka uzywam paste do zebòw odpowiedz sobie sam potym jaka mam szczoteczke heeee (£250 wtedy dalem I to nie cwaniacze tylko odpowiadam haaa):
![]()
Czyli masz na myśli taką możliwość?Uważaj jak będziesz na safari w Afryce![]()