• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Najlepsze odmiany konopi na indoor

Wyszukiwarka Forumowa:

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
17,654
Odznaki
1
W jakim języku programujesz? Czy tylko w guzik napie****asz z Addeco? :D

Romario73

Paradoks życia - Zakaz uprawy rośliny która leczy
Weteran
Buchów
1,344
Odznaki
2
A kolega @buteleczka20 chciał tylko zapytać o jakieś fajne roślinki indoor. No to się dowiedział.........trochę więcej... moim skromnym zdaniem wątek do kosza ale mogę się mylić. Kolega @buteleczka niech popatrzy w temat: zakończone fotorelacje indoor z ostatnich kilku lat (zresztą nie tylko on) tam na pewno się dowie i wyciągnie wnioski co jest dla niego number one. Pozdro dla wszystkich stron konfliktu. (I po co tak ostro?) Bez nerwów panowie. Pozdro 🙂

dobry_buch

Well-known member
Buchów
332
W jakim języku programujesz? Czy tylko w guzik napie****asz z Addeco? :D
a odpowiem dlamnie niewazne jaka kto prace wykonuje jak lubi zmywac niech zmywa lubi zamiatać uliczne niech zamiata ktos lubi obciagać niech obciaga ważne by robić co sie lubi 😅🤣😂 niema wzorców sam o sobie decydujesz wk***ia cie robota szukaj innej 😉

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
17,654
Odznaki
1
a odpowiem dlamnie niewazne jaka kto prace wykonuje jak lubi zmywac niech zmywa lubi zamiatać uliczne niech zamiata ktos lubi obciagać niech obciaga ważne by robić co sie lubi 😅🤣😂 niema wzorców sam o sobie decydujesz wk***ia cie robota szukaj innej 😉
To po co tu cwaniakujesz i wrzucasz fotki z cnc? Programowac nie potrafisz, czyli tylko guzik wciskasz, a tego to i szympansa mozna nauczyc.

dobry_buch

Well-known member
Buchów
332
A kolega @buteleczka20 chciał tylko zapytać o jakieś fajne roślinki indoor. No to się dowiedział.........trochę więcej... moim skromnym zdaniem wątek do kosza ale mogę się mylić. Kolega @buteleczka niech popatrzy w temat: zakończone fotorelacje indoor z ostatnich kilku lat (zresztą nie tylko on) tam na pewno się dowie i wyciągnie wnioski co jest dla niego number one. Pozdro dla wszystkich stron konfliktu. (I po co tak ostro?) Bez nerwów panowie. Pozdro 🙂
no wlasnie dalem propozycjie jak człowiek a tu tak ostro niepoczebie jak by nie bylo co nie wyjdzie to jest co palić I jest bania

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
17,654
Odznaki
1
Przyjdzie, to w szoku będzie :D Może coś od Vampiego weźmie :)

dobry_buch

Well-known member
Buchów
332
To po co tu cwaniakujesz i wrzucasz fotki z cnc? Programowac nie potrafisz, czyli tylko guzik wciskasz, a tego to i szympansa mozna nauczyc.
przecierz to ty mi muwisz zebym szedl na zmywak to ci napisalem ze wiekszy to forum nie cwaniacze pokazalem swoje krzaki dupy nie urywa niemam z tym problemu ze cos mi nie wyszlo w 100% ja zaden cwaniak nie jestem jakas wiedze zdobylem jak na 1 raz jestem zadowolony I tyle

dobry_buch

Well-known member
Buchów
332
koles chcial cos konkretnego to polecam ( kazdy wysle po 1 propozycji I sobie wybierze a nie odrazu hujowa niech sam poczyta te co kazdy mu wysle tak to powino dzialać) :
Screenshot_20240907_143013_Chrome.jpg

dobry_buch

Well-known member
Buchów
332
A protetycy corege xd
a tu kolegom wyjasnie ze jestem po*** I jak cos mi sie spodoba to to kupuje niewazne ile kosztuje I czy wedlug opini nie warte tylko sam podejmuje decyzje jaka uzywam paste do zebòw odpowiedz sobie sam potym jaka mam szczoteczke heeee (£250 wtedy dalem I to nie cwaniacze tylko odpowiadam haaa 🤣):
Screenshot_20240907_145018_Gallery.jpg

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
17,654
Odznaki
1
Pękamy z zazdrości. Wszyscy chcemy być jak ty.

Avallach

Well-known member
Buchów
415
a tu kolegom wyjasnie ze jestem po*** I jak cos mi sie spodoba to to kupuje niewazne ile kosztuje I czy wedlug opini nie warte tylko sam podejmuje decyzje jaka uzywam paste do zebòw odpowiedz sobie sam potym jaka mam szczoteczke heeee (£250 wtedy dalem I to nie cwaniacze tylko odpowiadam haaa 🤣):
Screenshot_20240907_145018_Gallery.jpg
Uważaj jak będziesz na safari w Afryce 💩

Eko

997
Weteran
Buchów
23,211
Odznaki
13
mowilem ze chory

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół