- Buchów
- 22,809
- Odznaki
- 13
kurde umknelo mi to, 250 dales i to dlatego męskich nie bylo? be te byly na promocji?
kurde umknelo mi to, 250 dales i to dlatego męskich nie bylo? be te byly na promocji?
250 bo nasadka była już używana, a on chyba do dzisiaj jej nie wymienił sądząc po fotce.kurde umknelo mi to, 250 dales i to dlatego męskich nie bylo? be te byly na promocji?
Przynajmniej pośmiać się było można xD@dobry_buch zaspamowales to forum jakimiś obrazkami z rankingami, nasionkami, zdjęciami z pracy, zdjęciem szczoteczki do zębów ( no to już hit). Uprawiaj sobie swoje roślinki, że screenów, zapytaj się tego vampiego co poleca i elo, bo zakładasz temat z pytaniem a później przekonujesz nas do swoich wynalazków.
Tym bardziej że " najlepsze nasiona" to temat jak na forum motoryzacyjnym "najlepszy olej" każdy chwali to czego używa.
W zasadzie 5 stron tego tematu do śmietnika można wyrzucić.
Przecież i tak Critical najlepszy jest.
Jop twoju mać tą Szczoteczką to chyba fugi w łazience myje bo od koxu stracił pół uzębienia. Critical od Barneya zawsze był dobry i jest
Zawsze waga się zgadza jaranie typowo osiedlowe sebki nigdy nie narzekająMam nadzieję że nie żartujecie bo właśnie 10 pestek zamowile tego criticala
Odpal wszystkie na raz a co tamMam dwie nowy lampy LED le spot 110w i używana już sporo uzywana mars hydro tsw 2000. Co myślicie żebym je zastąpił tymi dwoma lampami? Niestety one nie mają dimmera