• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Najlepsze odmiany konopi na indoor

Wyszukiwarka Forumowa:

ZZ Seeds

Active member
Buchów
42
Cup Junky od tego samego bredera co zrobil nam MAC a ostatnio MAC v2 czyli Capulator w klonie to mi sie marzy i na to poluje , kwestia czasu

GG#4 klon Rs11 tez klon , lubie tez wracac do starych odmian Bruce Banner z Dark Horse Genetics , wymienial bym dlugo , Uk Cheese od Exodusa w klonie tez fajny fotelacz hehe

ZZ

ZZ Seeds

Active member
Buchów
42
Jesli mowa dobrych starociach hehe to znajomo brzmiace nazwisko Krzanowski tez zrobil ladna robote , dlugo sie bujalem z Chemdogami , okolo 7 lat palenia i polecam kazdemu

ZZ

Zielony król

Member
Buchów
75
Nie miałem mocniejsze odmiany niż Anesia seeds – Frozen Black Cherry, uprawiałem wiele innych odmian i z wiodącym genem sativy oraz indici, ale Frozen jest naprawdę bardzo mocna i nie ma konkurencji, jak dla mnie, choć oczywiście nie wszystkie mocne odmiany poznałem, więc może być coś mocniejszego, a czego nie znam.

ZZ Seeds

Active member
Buchów
42
Anesia mialem Future#1 , fajne palenie polecam starym wyjadacza , cipy nie urywa jak to mowia o cup junky , a;e to wszystko kwestia indiwidualna ,nie zawsze wysokie thc dobrze wplynie na spozywajacego/palacza /konsumenta/pacjenta ...

ZZ

Z4R0

Well-known member
Buchów
218
Nie miałem mocniejsze odmiany niż Anesia seeds – Frozen Black Cherry, uprawiałem wiele innych odmian i z wiodącym genem sativy oraz indici, ale Frozen jest naprawdę bardzo mocna i nie ma konkurencji, jak dla mnie, choć oczywiście nie wszystkie mocne odmiany poznałem, więc może być coś mocniejszego, a czego nie znam.
Zamowilem je w automacie, ciekawy jestem

Zielony król

Member
Buchów
75
Napisałem, że jak dla mnie nie ma konkurencji w tym, co sam paliłem, a nie, że nie ma niczego mocniejszego.

Zamowilem je w automacie, ciekawy jestem
To mocne palenie, oczywiście, każdy organizm ma inna tolerancje, jak chodzi o THC , bo jak ktoś pali dużo to tolerancja wzrasta, ale to bardzo mocna odmiana, jak porównuje ją na tle tych odmian, jakie do tej pory miałem.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół