• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Najmniej/Najbardziej przypałowy samochód

Wyszukiwarka Forumowa:

gandzior44

Well-known member
Buchów
6
Ponury, podobna sytuacja może byc jeżdżąc Polskimi klasykami takimi jak syrenka czy trabant ;) i troche tańsze w eksploatacji ;D

S

Sandacz

Guest
Tu niema regoly kogo policja zatrzymuje jeżeli zalazles policji za skore to będziesz miał kontrol co ulice. Jeżeli stoją sobie powiedzmy na wylotowce i zatrzymoja co 10 auto to jest kontrol wyrywkowa. A jak sprawdza twoje dane i będzie ze byłeś zatrzymany za posiadanie to masz trzepanie auta i koniec ;) niema przypalowych aut :) każde ma swój urok :)

Aha i chyba ze się podejzanie zachowujesz to mogą też zrobić trzepanie :) i niepolecem zalesc straży granicznej za skore bo auto będzie wyglądać naj na zlomie gola blacha w środku zostaje i auto na kolkach:) to jest dopiero trzepanie :)

Grażyn

Active member
Buchów
0
Polecam pooglądać seriale dokumentalne o pracy policji typu Gliny, Patrol, Gliniarze (http://tvnplayer.pl/szukaj,1.html?query=gliny tutaj sporo odcinków, przy okazji możecie popatrzeć jak wygląda takie przeszukanie). Najczęściej znajdują towar w zdezelowanych i starych taczkach typu Tico, Matiz, Fiesta, Cinquecento. Wniosek taki, że jak się ma tzw. szczurowaty pysk w połączeniu z fryzurką na krótki trawnik, podróżując z kompletem niemniej urodziwych kolegów w galowym stroju sportowym, to na głębszą kontrole nie pomoże nawet 2 letni Saab, dziadkowa 10 letnia Corolla z dieslem czy klasyczny muscle car.

Wg. mnie nie ma takiego czegoś jak najmniej/najbardziej przypałowy samochód tylko najmniej/najbardziej przypałowy skład samochodu.

wojtek90

New member
Buchów
0
Dla mnie najmniej przypałowa, ale i bardzo droga jest Tesla.
Po pierwsze masz mega temat do pogadania, że to elektryczne, jesteś eco itd., po drugie zwykłego dilla nie stać, a po trzecie i najlepsze na przerzut pod maską nie ma silnika, tylko bagażnik. Nikt tam nie będzie zaglądał, a jeżeli nawet to można porobić schowki we wnękach.

K

Kot

Guest
A czy Saaby sa przypalowe? Bo jade w przyszlym roku do PL i mysle z kilo zioła wziąć. Da radę?

P

Pustelnik

Guest
Najbardziej przypalowe auto?nie ma takiego, za to kierowcy owszem.

GROW LOVER

Well-known member
Buchów
0
Dokladnie, ja jezdze bmw dosc starym bo 2004r choc na polskie realia to calkiem nowy samochod, raz mialem kontrol o 3 rano jak jechalem do pracy i rzeczywiscie od razu kazali mi otworzyc bagaznik ale to tylko tyle, rutynowa kontrola owszem mialem conieco ale przy sobie, jak sie cos wiezie to lepiej miec to ukryte w ubraniu niz w samochodzie, jeszcze nie slyszalem zeby pyrali goscia jesli oczywiscie nie zwraca zbytnio na siebie uwagi.

Stereotyp BMW juz raczej nie obowiazuje mam znajomego gline w drogowce i mowi ze najczesciej kolizje sa z bmw ale jesli chodzi o przesteczosc to wlasnie francuzy wbrew temu co ktos wyzej napisal, widzisz koleszko, bedac glina nigdy bys nie zlapal lobuza :D

Pająkhc

Member
Buchów
0
ha ha ha jak mi kto powie ze to od kierowcy zależy to smiech miałem forda probe kontrola za kontrolą nawet 2 na miesiąc sprzedałem dziada i kupiłem renault twingo uwierzcie przez 6 lat nawet na dmuchanie mnie nie zatrzymali :joker: tera mam bmw e 46 i znowu sie zaczęła zła passa :pl:

Ghost92

New member
Buchów
0
To mój pierwszy post, więc witajcie ;-)

Sam wcześniej jeździłem BMW 3 i nie miałem problemów z trzepaniem auta, tylko jedna kontrola przez 3/4 lata, ale to po tym jak przypałowo zwolniłem koło stojącej radiolki (kumple nie mogli się zdecydować gdzie jechać, a obok radiowozu był jeden z proponowanych celów podróży, więc nie dziwota, że zatrzymali) ale bez trzepania. Na tę chwilę latam Volvem w kombi i uważam, że chyba nie ma mniej przypałowego auta od rodzinnego, bezpiecznego kombi ;-) Od roku ani jednej kontroli.

Większość zależy od kierowcy, jak ma coś przy sobie i puszczą nerwy to choćbyś był kierowcą karetki to Ci ją przeszukają :p

Wonder Woman

Well-known member
Buchów
0
W pewnym stopniu zależy to od kierowcy, jak ktoś będzie świrował to nawet Xsarą Picasso albo Scenikiem będzie miał kontrolę. przez ostatnie pół roku jeżdżę furami z lat 90 o różnym stopniu pożarcia korozją i policja kilka razy mnie już witała. Ale tylko dlatego, że ktoś bawił się w króla driftingu w nocy na pustym parkingu albo w środku nocy jeździło się po dużym mieście, wtedy po prostu stara fura rzuca się w oczy. Przy "normalnym" użytkowaniu nie było w moim przypadku ani jednego zatrzymania. Wątek.jest o autach, ale ze swojego doświadczenia dorzucę, że pewne rzeczy można przewozić jednośladem i do tej pory też kłopotów nie miałam.

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Trzeba by się jakiegoś krawężnika zapytać czy dostają od komendanta wytyczne na które samochody najbardziej zwracać uwagę:freak:

Generalnie nie wierze w cos takiego jak "Przypałowy samochód", natomiast wierze w głupiego kierowce bez wyobraźni.

Greenhillx

Well-known member
Buchów
0
Najbardziej przypałowe:BMW,Mietek,Volkswagen,honda-szczególnie starsze roczniki,a jak masz do tego czarną szybę to kipisz murowany.Najmniej przypałowe moim zdaniem :vany i kombi.Najlepiej jednak kupić kijanke i jeżdzić z ziomalem,trzeba tylko pozdrawiać się na drodze z misiaczkami.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół