akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Najprzyjemniejsze jarnie w moim życiu

Wyszukiwarka Forumowa:
K

KrycHu85

Guest
Z kumplem raz poczailiśmy za***isty wątek. Poszliśmy na łąkę która jest z 200m za kumpla domem. Łąka była już pięknie ścięta a w powietrzu unosił się piękny zapach świeżo skoszonej trawy ;];];] Na tej łące były też dość wysokie górki. Na jednej z tych górek rosły jakieś krzaki które dały nam cień. Usiedliśmy sobe tam (było ok 25C i lekki wiaterek ;]). Nabiliśmy 4 śrenie rury i wypalaliśmy je przez bongo. Zostały z 3 gify a czasy dużo (ok 14 było wtedy). Kumpel wpadł a pomysł żeby jechać rowerkami do koleżanki "na kawe" ;] Nigdy w życiu tak mi sie rowerem nie jechało. To było poprostu cudowne (oczywiście mieliśmy po 3 Lechy zielone ;]) Później po wizycie u koleżnaki wróciliśmy i zrobiliśmy grilla. Przy grillu reszta baki poszła a kiełbaski i piwo smakowały jak nigdy ;] :queen:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja mialem super przyjemnie raz w szkole jak sobie siedzielem na lekcji i niechcialem wstawac bo tak za***iscie sie siedzialo:)

S

SiwY18

Guest
heh to ja wkoncu sie zaczne udzielac na tym forum ... : D to ja ostatnio mialem dobra bede u mnie na osiedlu jest taki typ lekko chory na downa (chyba) u***a##ismy sie i poszlimys na boiska pod sql akurat on tam byl na swoim najku i w bagazniku pilka do nogi oprocz nas 4 zjaranych byli tez NORMALNI jak sie zawiesilem na tym typie (pikok pseudo to ten lekko chory ) zaczolem ziac jak kuń brzuch to mnie tak nawalal ze juz nie moglem caly czas mialem napiety ... no to bylo jedno z lepszysz bo sie zayebiscie czulem ale czekam na okazje jak sie w 15 upalimy jakies laski i wted ywkrece sie zayebiscie (sorry dla niektorych moze byc to niezrozumialem co napisalem ale wypilem troche piw i .... no narq :D )

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
najlepsza faza jak wszyscy sa zjarani i graja w pilke :D mozna poczuc sie jak gwiazda hehe co zadko wychodzi bo nie za bardzo wyczuwam wtedy odleglosci i tricki nie wychodza i to jest najlepszy zgnilec hehe

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
chyb malo co zrozumialem :scratch: pozatym to temat o najprzyjemniejszym jaraniu a nie o bulu brzucha i... :smurf:

H

haszyszekk

Guest
durielek napisał:
:pr: walczmy o poprawna polszczyznę :)

[ Dodano: 2006-05-07, 10:16 ]
no tak... zapomniałem napisać jak sie pisze poprawnie...
Ból bo Boli... pzdr

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
o w morde:/teraz az sam zaczolem czuc bol:p macie racje moze sie naucze pisac kiedys choc w to watpie :smurf: ale najpierw bylo by lepiej skometowac to co pisze a puzniej bledy co wytknac?? :pale:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół