• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

najskuteczniejszy środek przeciw owadom i szkodnikom

Wyszukiwarka Forumowa:

Acodin

Active member
Buchów
0
Witam
Moją biedną roślinkę zaatakowały ostatnio szkodniki i inne dziadostwa. Zaczynając od mrówek (opinie podzielone co do ich szkodliwości) przez jakieś małe skacząco-latające owady wielkości ok. 1cm a wraz z nimi takie bardzo malutkie czarne owady które siedzą tylko (i pewnie zżerają) a kończąc na pająkach które sklejają swoją siecią liście. Nie wiem które dobre które złe ale chcę to kure**wo wytępić.
Tak więc jaki środek polecacie na ogólną masową egzekucję dla tego wszystkiego. Ktoś tam pisał, że spoko jest karate zeon.Będzię spoko ? Nie wpłynie jakoś negatywnie na smak i działanie MJ ? Jak szybko zwalcza dziadostwo ? 1 dzień, tydzień ?

Dziamdziak

Well-known member
Buchów
0
Najlepszy jest napalm. Ewentualnie możesz je olać swoim moczem. Założyłeś temat bo Ci się nie chciało poczytać innych co piszą? Pierwsze z brzegu moczysz parę fajek w wodzie i tym roztworem pryskasz mj. Jak zaczniesz używać chemii to już nie będzie taka naturalna uprawa. I choćby nie wiem co było na opakowaniu napisane że jest super i biodegradowalny to nie możesz być pewny że jest tak na prawdę.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół