akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Największa jazda mojego zycia

Wyszukiwarka Forumowa:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Bardzo możliwe, a lek nie benalgin tylko Baclofen. Działa jak pavulon, ale w odpowiednich dawkach wywoływał LD u ćpuna z H i SS.

Bartoneee

Well-known member
Buchów
0
Dzisiaj gadalem z kumplem z klasy o LD, mowil mi ze sie tym kiedys ineresowal. Stosowal cwiczenia: przypominal sobie sen z danego dnia i cos tam jeszcze... Ale ten drugi stan tez jest bardzo ciekawy chcialbym kiedys go przezyc!!! Ale tak naturalnie. :thumright:

E

emeryt

Guest
Ziutek napisał:
Faza naprawde ciekawa, ale nie wydaje mi się, żeby to było tylko po 3 buhach (buchach, buhah, buchah), może to był raczej sen, mniejsza o to, ważne, że trawa pomogła Ci w życiu, może mnie też coś takiego spotka...

jasne, ze to mozliwe :D
mnie tez 3 porzadne buchy zalatwily, tez niezle wizje byly.

K

kejtii

Guest
:D moj brat tez sie dziwił, ze po trzech strzałach moze sie cos takiego porobic, bo ani jemu ani mi nic takiego nigdy sie nie przytrafiło. ale w koncu kazdy ma inny organizm :!: :)

D

Defee

Guest
Za***iste Opowiadanie. Kiedys też miałem podobne wizje :]

Ja uwielbiam chemiki. Raz kupiliśmy staff.... na pierwszy rzut oka. hmmm Liscie z drzewa zwykłego, ususzone, wogóle nie czuc było aromatu Ganji....
Poszlismy w nocy na Górkę z której widac Całe miasto! Było czyste niebo i pełnia księżyca (wow!)
Palimy.... i Nic!.... palimy! i niic...... dupa. Dopiero po 10 minutach się załapał ten chemik.
Krótko mówiąc - był Wyk***iony w kosmos. Takie wizje wszechswiata , galaktyk, rozkminki o wszystkim....

i też wtedy dowiedziałem sie co to są Shizofretki.
Bałem się podnieśc butelke z piciem z ziemi, bo one lataly dookoła. :/

AHa. jeszcze ostatnio siedzimy u kumpla. Miał 18stke.... (dostał bongosa) i chciał rozłożyc tapczan, żeby bylo jak siedziec..... każdy na piź**ie chciał mu pomóc hahahaha
we 4 rozkładalismy tapczan, i spowrotem chowalismy... i tak kilkanascie razy, kazdy taką beke niesamowitą z tego ciagnąl ze to ch*j , no niegarek hehehehe

D

Defee

Guest
Co kto lubi :]
Ważne że działają hehehe i są na mieście wtedy kiedy się ich nie spodziewasz :p

G

Gibon^PL

Guest
kozak ale musial wypalic tego ze 2kg

[ Dodano: 2006-05-19, 21:09 ]
Gibon^PL,

[ Dodano: 2006-05-19, 21:09 ]
Gibon^PL,

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
7
Ja też preferuje chemiki. Kilka machów i zabawa :jocolor: :tongue:

D

Defee

Guest
btw. Nie spotkałem się jeszcze z normalnym staffem, który miałby takie działanie jak chemiki.
Chyba, że wy tam paliliście jakieś na prawdę nie dobre chemiki. Ja zawsze miałęm 1 klase.
Tak jak zawsze lubię zapalic K2'jkę - po prostu bardzo ją lubię - smakuje mi :]
Tak lubię od czasu do czasu chemiki, też mają swój urok hehe

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Defee napisał:
Liscie z drzewa zwykłego, ususzone, wogóle nie czuc było aromatu Ganji

Miałem coś, co pasuje do twojego opisu.

Defee napisał:
Takie wizje wszechswiata , galaktyk, rozkminki o wszystkim....

Uważam to za normalną część fazy.

D

Defee

Guest
No tak, ale chodziło mi o bardziej "graficzne" wizje, jak patrzyłem na niebo. Wojny galaktyk i rozkminki właśnie o tym z kumplem. Normalne, że rozkminki, ale jeszcze lepsze niż po normalnym staffie. Dlatego tak cenię sobie właśnie chemiki. Po wielu normalnych odmianach częściej chodzę wesoły (i to bardzo), lub zeshizowany... Chemiki wnoszą "inność" do palenia.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Defee napisał:
Chemiki wnoszą "inność" do palenia.

przy*** sobie jakiegoś halucynogena, to też będzie inność.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół