akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Największa jazda mojego zycia

Wyszukiwarka Forumowa:

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
7
peace napisał:
ignorancja i ograniczona wiedza na temat odmian

Spójż na mój nik i masz wszystko wyjaśnione.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Twój nick nic nie znaczy. Nie bądź z bloku.

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
To ja teraz opowiem pewnom kape moją ...

To był poczatek jak zaczynałem palic ... mielismy torbe z ziomkiem i tyle ... i ciagle palilismy a bylo to dobre jaranie ... pierw umnie w haci .. puzniej na dworze i na sam wieczor wybilismy i szlismy do kumpla .. kumppel wyszedl... i wtedy poczułem ze dopiero mi sie wkreca kapa zycia ... oczy czułem jakos tak dziwnie ... strasznie sucho i wydawao mi sie ze mam najlepszy wzrok na swiecie ... i tak szlismy .. potem skrecilismy w uliczke .. i wiem ze tam sie smiałem ... a to byla zima i sie wy***ałem tak specjalnie ...i tu JEPPPPPPPPPP ... i te kilka minut spie****ilo z mojego mózgu .. i do dzis tego niepamietam ... poprostu mój muzg w tym czasie przestał funkcjonowac.. sluchcie co bylo dalej ... nagle sie obudziłem od muk kumpli ... a ja siedziałem na sniegu .. i mi mówia " no daj tego ognnia " ... a ja ze poczekajcie chwile ... bo teog uczucia co wtedy czułem nieumie do dzis pojąc... tak jakbym sie dopiero co narodzil... jakbym nagle sie tu pojawił z nikąd.. i sie ich pytam jakiego ognia? oco wam chodzi ... a oni no te zapalki przedchwilą sie nimi bawiłes ( przed jaka chwilom ? wogule niewiedziałem oczym oni mowia bo jedyne co pamietalem to to jak wy***ałem sie na tym sniegu ) ... a ja ze niemam zadnego ognia ... i szukałem i go nieznalazłem ... i oni tak samo neiznalezli bo mnie przeszukiwali ... i do usniecia czułem sie tak dziwnie jakbym sie narodzil ... marzylem tylko otym zeby sie przespac i obudzic juz w normalnym zyciu ..i tez tak sie stalo... co najciekawsze ubrałem kurtke wlozyłem reke do kieszeni... i wyciagłem zapalki ... co mnie bardzo zszokowało... i te kilka minut do dzis krazy gdzies wszechswiecie ... bo w mojej glowi ich niema ... tyle yo

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
ja kiedys sobie palilem z kumplem (polowke na dwoch dosc mocnego stuffu).no i wszystko fajnie przez pierwsza godzine az wkoncu poszlismy do niego do domu.i tam zauwazylem ze cos jest nie tak...siadlem na kanapie,strasznie bolala mnie glowa,temperatura to mi chyba sie podniosla do 39 stopni, bylem caly mokry,z brody kapal mi pot.myslalem ze sie :puker: . potem jeszcze bujalem sie na takiej kapie po miescie i wszystko przeszlo wieczorem :salut: ostro bylo :bounce: :bounce:

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
18
Najlepsze jazdy miałem jak zaczynałem palić. To nie było takie samo palenie jak teraz, to był zupełnie inny świat. Całkowite odrealnienie, czułem się zawsze jak w grze komputerowej. Poza tym jak zbiłem się po południu, to rano budziłem się jeszcze lajtownie spalony. A że się zawsze przepalałem, to już inna historia :D.

A

Aris

Guest
Mój kumpel miał takie jazdy jak w topicu nawet jeszcze lepsze, ale on wpier**lał tussidex prawe paczkę na raz i miał takie loty jak po jakiś mocnych prochach. Mówił, że za pierwszym razem nie miał mocno, ale później to masakra. Dziwiłem się trochę że można dostać taki mocny środek za 5 bez recepty. :cat: :scratch: Ja tam wole zioło :thumleft:

L

Lord_Dariusz

Guest
siema
wielki powrót ;]
dawno tu nie byłem ;]

przestałem juz palic
czasem tęsknei za tym
ale wiem ze jak spale to nie poczuje tego co w pierwszym roku palenia
tej andrenalinki
tych smiechów

po 2 latach palenia to działało na mnie coraz słabiej, inaczej
to juz nie było to w czym sie zakochałem za młodu.

chciałbym zeby kiedys znowu byc w stanie jak kiedy było sie 15latkiem.

Galacty

Well-known member
Buchów
0
ehhh a ja mam 16 lat :king: ale w zasadzie malo :queen:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
strasznie bolala mnie glowa,temperatura to mi chyba sie podniosla do 39 stopni, bylem caly mokry,z brody kapal mi pot.myslalem ze sie

takie odczucia jak palisz brudny stuff.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół