akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Największe smianie w waszym życiu z trawką

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

jaracz

Well-known member
Buchów
0
Siemka ! Podyskutujmy o waszym największym śmianiu po trawce. Nie chodzi mi o największą banie czy jakieś zawieszki tylko kiedy i jak się najbardziej uśmialiście. :pr:

S

Scoin

Guest
Ja miałem coś takiego na imprezie u kumpla. Zbakaliśmy sie w tajemniczym pomieszczeniu a następnie przysiedlismy sie do stołu. Jak się zacząłem śmiać to aż mi glupio bylo bo wszyscy sie na mnie patrzyli a ja nie mogłem przestać :D Po jakis 5 minutach brechu zaczal mnie brzuch bolec i to było najgorsze.

ziołolek

Well-known member
Buchów
1
Ja raz po spaleniu nawet normalnej ilości zioła zaczełem się tak smiać że oczy mi z orbit prawie wychodziły, śmiałem się ze wszystkiego, trwało to z 10 minut i jak się troche ogarnełem, zaczął mi obraz klatkować (to tak jak byście odpalili gre o wysokich wymaganiach na słabym kompie) z każdą minutą te klatkowanie narastało, zdołowałem się wtedy jak cholera, myślałem że umre i się nawet wtedy z tym zgodziłem. Tobył mój pierwszy i jak dotąd ostatni dół. Ale pierwsze 10 minut to była poprostu ekstaza, jeszcze nigdy się tak nie śmiałem jak wtedy.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół