• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Naruszenie okresu ciemni 12/12 (24h zostawiłem żarówke)

Wyszukiwarka Forumowa:

Ebola992

Member
Buchów
1
Witam

Na wstępie zaznaczę że takie podstawy wiedzy jak naruszenie ciemni wywołuje stres, może wpłynąć na hermienie bądź przywrocic Wega - to wiem żeby ktoś się pisał postów tłumacząc co robi złamanie ciemni, tylko jak zniwelować stres i czy ciemnia 24h pomoże żeby nie próbowały Wega złapać

jeżeli zostawi się zapalona żarówke 200w a
światło w błocie zgasło na całych 4m (1400wLED) i przez 2 "noce" żarówka ***ala na środku to jak to odratować by zniwelować stres maxymalnoe ile to możliwe???
Zamiast dnia wyłączyl bym światło na 24h zrobił ciemnie i tak zrobilem ale nie mam oprysków typu Ashati, czy przetrzymanie teraz ich w ciemni jest dobre? Czy moze mogłem zostawić godziny jak było i uznać że trudno, może nic niejodczuja.
Proszę i info

R4VEN

#NocnaPaniGrower
Buchów
1,928
Odznaki
1
2 dni nic się nie stanie. Po tygodniu już mogłoby się zacząć dziać to o czym piszesz.
Daj im normalnie światła 12/12 i nie kombinuj, nic strasznego się nie dzieje. Kontroluj aby takie sytuacje się nie powtarzały i będzie dobrze.

W jakim wieku masz rośliny?

Ebola992

Member
Buchów
1
A tak przy okazji.
To forum jest chociaż w miarę bezpieczne tzn serwery gdzieś poza granicami kraju i względnie chroniony??

TommyChong

Nate Higgers.
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
2,409
Odznaki
6
AqA tak przy okazji.
To forum jest chociaż w miarę bezpieczne tzn serwery gdzieś poza granicami kraju i względnie chroniony??
Czasem użytkownicy znikają bez wieści. Może CBŚP zakopuje ich w lesie... ale z drugiej strony są aktywne konta sprzed 10+lat więc raczej spoko jest Mordo. Serwery są u Scuna w piwnicy pewnie :)

Jakiszwierzak

Active member
Buchów
47
G
Czasem użytkownicy znikają bez wieści. Może CBŚP zakopuje ich w lesie... ale z drugiej strony są aktywne konta sprzed 10+lat więc raczej spoko jest Mordo. Serwery są u Scuna w piwnicy pewnie :)
dzies był wątek o tor + VPN i z tego co pamiętam to któryś admin się wypowiadał iż serwery są poza krajem i każde ip jest nadpisywane jako zera :) ale głowy ***ać sobie nie dam. Nie mniej chyba nikomu z niebieskich się nie chce szukać ludzi z tego forum, myślę że mają łatwiejsze cele :) i raczej się to nie zmieni patrząc na to w jaką stronę idzie polityka narkotykowa w naszych okolicach, a nawet i w naszym k***idołku coś się rusza

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół