akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

nasiona w karmie

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
B

bobo

Guest
Wracajac do tematu to ja mialem fajna przygode z nasionami przemyslowymi.
Przechadzalem sie po bazarze(tam jest wszystko) i jakis gosciu stal z roznego rodzaju nasionami paszami itp. Zauwazywszy ze ma caly worek nasion konopi :shock: pomyslalem ze frajerem nie jestem :lol: i zakupilem cwierc kilo. Dalem nasionka koledze a on nastepnemy. I wyroslo,wyglad nawet luzny.Reszta zostala opisana w powyszych postach.

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
moja przemysłówka miała 4 piętra i wszystkie listki 3 palcowe mutant?

Sys

Well-known member
Buchów
1
moj kumpel teraz kupuje 300g tych nasion i rozsiejemy po calym miescie niech chwdp sie martwi i robi akcje znajsz i wyrwij , kiedys chodzili i frajerzy siejki wyrywali mysleli ze to kopliwe dobre ziolko . hahahaha

H

hemp_kowal

Guest
Czy ktoś mógłby powiedzieć ile kosztuje KOLIBER? Chciałbym zasadzić sobie chociaż przemysłówke dla treningu. :queen:

H

hemp_kowal

Guest
:tongue: Zrezygnowałem z przemysłówki dostałem po atrakcyjnej cenie Blue Berry i już mi kiełkuje :queen: :queen:

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
skąd masz blueberry?
oby to nie byla przemyslowka i duzych plonow zycze

H

hemp_kowal

Guest
Blue Berry mam z Holandii od znajoomego który tam przebywa. POZDRO!! :bounce: :queen:

M

MrGnat

Guest
ja tez sobie kupie kolibra, bo jak 2,6 zeta to malo a roslinka bedzie fajnie wygladac i moze troche posprzedaje najaranym kolegom :p np 2,5 za gram i sie koszt zwroci :thumright: a nawet zarobie ^^

H

haszyszekk

Guest
MrGnat napisał:
a nawet zarobie ^^
:farao: wałkarz pie*** :pr:
Ciekawe czy takie nasionka przemysłówki to trzeba kielkować itp czytylko rozżucic np. przed komiasariatem ;] jak myslicie??? pzdr

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
jak z pol kilo rozrzucisz to fajny lasek by powstal :D
ale by wk***ieni chodzili ;]

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Raczej trzeba zakopać z 2 cm do ziemi i podlać i tyle. Ale podchodzisz do komisariatu z jakimś kijkiem, robisz dziurki w ziemi z 50 i wrzucasz do każdej nasionko, potem zakopujesz patykiem, bieżesz butelke i podlewasz szybko i spie****asz :D Na drugi dzień przychodzisz obczaić czy urosło :p Podana sytuacja jest wykonywana przez zawodowych kaskaderów. Dla własnego bezpieczeństwa nie próbuj jej naśladować :p

S

SiwY18

Guest
Siema heh ostatnio kupilisy pokarm dla papug i kazdy wzial soebie do odmu po kilkanascie nasion u jednego kumpla zasadzilismy z 1.5 miecha i wyrsolo mialo okolo 30 cm i nie dawno zasadzilismy i wykielklowalo z 5 takie po 5 cm mialy ale pech bo stara kumpla wpadla z gazeta i drze sie na syna ze konopie choduje a on ze to sa palmy od siwego a ta palme to ty masz w glowie i mu wszystko wy***ala ale co ciekawe ... bo ostatnio tez stara wyejbala kumplowi roslnike taka z 25 cm mowi ze strasznei mu to w domu ***ie ...powiedzialem zeby wyniosl ta zlamana roslinke wacham a tam zapach .... hmmm... no identyczny zapach jak bym wora wachal a to co u kumplowi (temu pierwszemu) stara wy***ala to wogule nie smiedzialo nic ... jak myslicie co to : D

M

MrGnat

Guest
jesli taka przemyslowka ma 0,3% THC to czy jakby ktos jaral ziolo pierwszy raz i duzo tego wzial to moglby sie najarac tak jak mala iloscia czegos normalnego (5-20% THC)?
moj kolega warzy oklolo 36 kg (a ma 13 lat i 165 cm :p) czy by sie zjaral jakims 5g tego ziolka? czy raczej gowno?

X

XnX

Guest
MrGnat napisał:
moj kolega warzy oklolo 36 kg (a ma 13 lat i 165 cm :p) czy by sie zjaral jakims 5g tego ziolka?
hmmmmm.. a jest blondynem czy brunetem ?...... bo jak blondynem to musi 10g...

Greetz! :thumleft:

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół