• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nasiona w paleniu

Wyszukiwarka Forumowa:
V

Vadim

Guest
Witam,

kupilem ostatnio sobie kozackie palonko, żaden laniec,. Jak patrzyłem w niektórych topach wrosnięte były nasionka. Czytałem ze rosliny żeńskie jeżeli wydają nasiona to są one tylko żeńskie czy to prawda? Czy te nasiona nadają się do użycia?

oleander

Well-known member
Buchów
0
Czytałem ze rosliny żeńskie jeżeli wydają nasiona to są one tylko żeńskie czy to prawda?

Gdzie to wyczytales ?!. Pewnie ze pestki nadaja sie do uzycia a zeby sie dowiedziec co z nich bedzie musisz je wsadzic (moga byc hermy regi auto nikt ci nie powie wsadz i sie przekonaj)Pozdro

V

Vadim

Guest
Czytałem ze jak sprykasz żeńskie rośliny jakim środkiem to one wytwarzają nasiona i te nasiona są żeńskie.

oleander

Well-known member
Buchów
0
Czytałem ze jak sprykasz żeńskie rośliny jakim środkiem to one wytwarzają nasiona i te nasiona są żeńskie.

No tak tylko roslinke trzeba schermic(sts lub srebro koloidalne nie mam pewnosci) na zenskiej wyrastaja jajca , dochodzi do zapylenia i masz nasiona feminizowane ale nie ma raczej szans zeby takie byly twoje pestki . Pewnie regi lub regi auto moga byc tez hermy . Jak nie wsadzisz to sie nie przekonasz. Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół