akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nasiona w topach

Wyszukiwarka Forumowa:

ice074

Well-known member
Weteran
Buchów
134
Kuźwa , dziś podczas ścinki zauważyłem że są nasiona 😱 i co teraz z tym zrobić? Skąd to się wzięło ? Dwa krzaki w jednym boxie 80x40x170 obydwa bez treningu rosły po prostu jak chciały . Światło 20/4 pestki to Gaia F1 GP Royal... Co z tym zrobić macie jakieś doświadczenia?

JazdaJazda

Well-known member
Buchów
1,253
Teraz już tylko tak jak napisał kolega wyżej , musisz z tym żyć :)

L.a.m.a.

KEBABA BYM ZJADŁ
Weteran
Buchów
1,027
Odznaki
3
Ostatnio uprawiałem femki ale z roznych powodów musiałem je przenosić z boxa na zewnątrz i na odwrót. Wyrosły w sumie dobrze, minimalne mniejsze plony, do tego wciornastki sie w***aly. Przetrzymalem do konca. Jak trymowałem to znalazłem w topach z 20 pestek. Z ciekawości wrzuciłem część do kieliszka z wodą i na drugi dzień puściły kiełki. Dałem ood żarówkę do ziemii i po kilku dniach wyglądają na zdrowe. Jak to wygląda z autopsji? Warto przetrzymać czy wyrzucić i nie marnować prądu? Co z tego może wyrosnąć? Mutanty albo część będzie męska?

BlackMen

Well-known member
Weteran
Buchów
2,759
Odznaki
1
Ostatnio uprawiałem femki ale z roznych powodów musiałem je przenosić z boxa na zewnątrz i na odwrót. Wyrosły w sumie dobrze, minimalne mniejsze plony, do tego wciornastki sie w***aly. Przetrzymalem do konca. Jak trymowałem to znalazłem w topach z 20 pestek. Z ciekawości wrzuciłem część do kieliszka z wodą i na drugi dzień puściły kiełki. Dałem ood żarówkę do ziemii i po kilku dniach wyglądają na zdrowe. Jak to wygląda z autopsji? Warto przetrzymać czy wyrzucić i nie marnować prądu? Co z tego może wyrosnąć? Mutanty albo część będzie męska?
Mogą hermic jak ch*j ale nie muszą loteria

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół