Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
nasiona z pokarmu dla papug. czy jest sens to hodować ..
NIech ktoś mi powie czy roślinka wychodowana z nasion dla papug będzie coś kopał ...Mi rośnie roślinka niecały miesią i w h*j szybko rośnie .... czy wogule ma sens sadzenie takiej roślinki
Gruber, ku**a to juz drugi temat dzisiejszy o tym samym watku!!! wez ku**a wyszukaj!! ja ***ie staje sie to naprawde denerwujace :/ przecierz forum jest co prawda zeby pytac ale zeby pytavc po 100 razy o to samo?! szuaj nastepnym razem!!
Spoko... w stosunku do takich typków trzeba z dystansem... jak sie za nich weźmiesz to nie wyrobisz bo każdy nowy zadaje głupie pytania i zaśmieca forum :rendeer:
Trzeba zganić, ścierpieć i wierzyć w potężną moc modów pzdr
Dobry pomysł Ja też na początku warna dostałem bo w kilku tematach to samo pytanie zadałem :sunny: teraz już tego nie robie i wiem że to było głupie
Czasami warn lepszy jest od bana pzdr
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.