nasiona marihuany

nasiona z puff.pl

Wyszukiwarka Forumowa:

rooter

Well-known member
Buchów
0
[proszę moderatora o przeniesienie tego posta do forum sklepy polskie]

Zamówiłem ostatnio Durbana Nirvany z puff.pl - niskie ceny i 10 nasion gratis. Przyszły szybko, po 2 dniach, tyle że przysłali mi nie Durbana a K2, Skunk Red Hair i WWxSS (w sumie 30). Przynajmniej tak były podpisane nasionka, bo wszystkie wyglądają tak samo, a były w małych pakiecikach z kawałkiem kartki z kolorowym wydrukiem, tak że oryginalne opakowanie Nirvany to na pewno nie jest. Napisałem im że chcę Durbana. Na maile odpowiadają na drugi dzień, tj. bez rewelacji, i w weekendy też nie pracują, a czas ucieka. Czekam.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Racja. Jak ma się kilogram nasion, to można dać gratis 10 nasion.

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
rooter napisał:
proszę moderatora o przeniesienie tego posta do forum sklepy polskie]

Zamówiłem ostatnio Durbana Nirvany z puff.pl - niskie ceny i 10 nasion gratis. Przyszły szybko, po 2 dniach, tyle że przysłali mi nie Durbana a K2, Skunk Red Hair i WWxSS (w sumie 30). Przynajmniej tak były podpisane nasionka, bo wszystkie wyglądają tak samo, a były w małych pakiecikach z kawałkiem kartki z kolorowym wydrukiem, tak że oryginalne opakowanie Nirvany to na pewno nie jest. Napisałem im że chcę Durbana. Na maile odpowiadają na drugi dzień, tj. bez rewelacji, i w weekendy też nie pracują, a czas ucieka. Czekam.
a co za ruznica?? to i to przemyslowka... :pr: :pr:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół