• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

nasiona

Wyszukiwarka Forumowa:
P

piqsi

Guest
Witam mam pytanie:
jeżeli nasionka są feminizowane to czy jest jakieś prawdopodobieństwo że wyrośnie on, lub herm ?

H

haszyszekk

Guest
Jeżeli kupisz nasionka z cannabis.fr.pl to nie... jak z niepewnego źródła to na bank...
Wiem bo mam 8 hermów :) pzdr

P

piqsi

Guest
fu*k....
OK.
no to w takim razie co zrobić z hermem :geek: ?
Da się to jakoś wychodować, i spalić :jocolor: ?

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
mój znajomy ma większość hermów i to już któreś pokolenie, nie jest wybredny, pali i mówi, że całkiem niezłe :).

H

haszyszekk

Guest
piqsi napisał:
Da się to jakoś wychodować, i spalić
No da sie, tylko jak juz masz herma to trzeba sprawdzić czy to nie przemysłówka...
najlepiej z 4 nabicie z wiadra wziąc :silent: jak da kopa to chodujesz np. przy oknie (na hermy nie warto tracić energii) i czekasz na plony. Oddzielasz stuff od pestek, które sa do wywalenia i palisz... nie bedzie to bardzo mocne, ale kopac powinno.
Jak cie przy wiadrze nie kompie to można je wszystkie wyp*** na zbity ryj ;) pzdr

P

piqsi

Guest
coś jeszcze czytałem że można polepszyć palenie przez wycięcie męskich kwiatów,
może takie coś ? wiecie coś o tym :thumleft: ?

z góry dzięki :)

H

haszyszekk

Guest
Sam stoje przed tym problemem i mowie ci że nie ma sensu... przy wycinaniu pewnie troche uszkodzisz topki, a jajka odrosna w jakies 2 dni ;/ nie ma chyba na to skutecznego środka. pzdr

C

cezar2119

Guest
moglbys mi przyblizyc temat hermow jak je rozpoznawac i wogole ?
dzieki

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Ja w czwartek z cannabis.fr.pl zamówiłem sfeminizowane cindy 99 ;) i mam nadzieje ze nie będą to hermy :) W sumie sklep ma renome Pozdro

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
c99 jest z seri x-line ktora nie jest kontrolowana wiec mozliwe, ze i ci wyrosnie jakas herma. pozdro

Protektus

Well-known member
Buchów
0
No ale mam nadzieje że nie wyrośnie :) a pozatym nie orientuje sie jakie jest prawdopodobieństwo wyrośnięcia hermu ?? (wiadomo że różnie to bywa ale tak pi razy oko :) )

G

Green

Guest
No ale mam nadzieje że nie wyrośnie a pozatym nie orientuje sie jakie jest prawdopodobieństwo wyrośnięcia hermu ?? (wiadomo że różnie to bywa ale tak pi razy oko )

to jest loteria, wplywaja na to geny, warunki w jakich rosnie planta itp.

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Z cannabisu.fr.pl powiedzieli ze prawdopodobieństwo hermu wynosi 1/1000+ Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół