• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Nasiona

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
A

asdasd

Guest
Witam

Miałem nieprzyjemną sytuacje przez moją miejscóke puścili droge na skróty - i geodeci prawdopodobnie zakosili mi uprawe. Ale mniejsza o to.

Mam mała roślinke którą przeznaczyłem na nasiona żeby obsadzić miasto (ale mam niecny plan) widze dużo nasionek na roślince są raczej małe (porównuje z naisonami jakie miałem z nirwany).

Interesują mnie takie aspekty jak
1. Czy roślina sama zrzuca nasiona - jeżeli to kiedy?
2. Żeby nasionka były lepsze to rozumiem musi dostawac do zjeść - dokarmiać ją jak na weg czy na flow?
3. Jak przechowywać nasionka żeby miły się jak najlepiej?

jak był już taki temat to prosze o linka i zamknięcie tego..,

p.s. open seeda z tego nie będe robił bo to bedzie 3 albo kolejne pokolenie sativy od quekea. Kopniaka raczej to nie bedzie mieć takiego zeby ktoś dbał o to przez pół roku - żal czasu.
Ja planuje wykiełkować wszystko co zbiore, porobił ładne sadzoneczki i powysadzać w różnych miejscach u mnie w miescie - będe potem zjarany chodził na wrzesień i bawił się w poszukiwania.

pozdrawiam

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
asdasd napisał:
1. Czy roślina sama zrzuca nasiona - jeżeli to kiedy?

kiedy dojrzeją zaczną same odpadać

asdasd napisał:
2. Żeby nasionka były lepsze to rozumiem musi dostawac do zjeść - dokarmiać ją jak na weg czy na flow?

jeśli profukuje nasionka, to oznacza, że już kwitnie, right?

asdasd napisał:
3. Jak przechowywać nasionka żeby miły się jak najlepiej?

Jak je podsuszysz, wkładasz je do samarki i wrzucasz do lodówki

asdasd napisał:
Ja planuje wykiełkować wszystko co zbiore, porobił ładne sadzoneczki i powysadzać w różnych miejscach u mnie w miescie - będe potem zjarany chodził na wrzesień i bawił się w poszukiwania.

w 2007, tak?

R

rasta

Guest
asdasd napisał:
Żeby nasionka były lepsze to rozumiem musi dostawac do zjeść - dokarmiać ją jak na weg czy na flow?
chyba normalne jest, że trzeba nawozić i na wegu i na flow.
asdasd napisał:
jak był już taki temat to prosze o linka i zamknięcie tego..,
a nie za latwo by ci bylo.

A

asdasd

Guest
tak w 2007, teraz to już niema sensu przecież.

kwiaty mają troche inną konstrukcje niż nasiona, bardziej bym powiedział że do wyprodukowania nasion roślna bedzie potrzebować substancji takich jak na wzrost, ale pewności niemam. Pytam żeby wiedzieć jaka mieszanka NPK bedzie najsensowniejsza - bo poco lać coś co nie jest roślinie potrzebne.

rasta, łatwiej by było, pozatym jak bym ktoś udostępnił mi linka do podobnego tematu to by można ograniczyć dublowanie informacji. Ja nieznalazłem na forum poradnika na temat strikte nasion, a niewykluczam że taki padł.

pozdrawiam

R

rasta

Guest
asdasd napisał:
a niewykluczam że taki padł
napewno byl i jest ale nie pamietam gdzie(chodzi mi o przechowywanie nasion) a na szukanie nie mam czasu. musialbym siedzieć caly dzien i szukać różnych tematów bo nie tylko ty idziesz na latwizną. ten temat może jest w off uprawa może w indoor a może jeszcze gdzieś indziej.

co do nawożenia to nawozi się tak samo jak kwitnącą roslinę. czy plana produkuje kwiaty czy nasiona to nie ma wplywu na zapotrzebowanie na różne skladniki pokarmowe.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół