nasiona marihuany

Nasiona

Wyszukiwarka Forumowa:
S

Sed

Guest
Czy mógł by mi ktoś poradzić jakie nasiona kupić i z jakiego sklepu,Indoor żeby były w miare tanie i łatwe w wyhodowaniu.Ja kupiłem Skunk#1 z nasionamarihuany.net posadziłem ale nic chyba z tego nie będzie wyrosła jedna mała wątła i krzywa szkoda gadać.Powiedzcie mi jak jeszcze najlepiej kiełkować ja kiełkowałem na wacie położyłem 4
wykiełkowały ale urosła tylko jedna mała to już mówiłem.Pomocy>>!!

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
wcale nie zamawiaj, w polskich cie zhujaja, a z zagranicznych ci na ghranicy zabiorom i ejszcze bedzueisz mial prze***ane

[ Dodano: 2005-08-15, 19:55 ]
a nasionka kielkuj na wacikach a nie na wacie

G

greenlife

Guest
a z zagranicznych ci na granicy zabiorom i jeszcze bedziesz mial prze***ane
no co ty za bzduru opowiadasz ?? wszyscy zamawiaja i jakos dostaja ....a ta ustawe to mozna sobie wsadzic myslisz ze calnicy sprawdzja tak przesylki ??? jezeli ida z krajow uni to jest to robione bardzo sporadycznie tym bardziej jezeli jest to zwykly list wtedy to juz wogole automaty sie tym zajmuja sortujac listy ...troche gorzej jest z wiekrzymi paczkami tam okazjonalnie sa sprawdzane
wiec spokojnie mozesz sobie zamowic pestki z zagraniczych bankow nasion

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
greenlife nie wyczules zartu?? nie musisz odrazu tak na mnie naskakwiac :)

G

greenlife

Guest
przeciez nie naskoczylm tylko wyrazilem moje zdanie co sadze na temat twojej wypowiedzi
btw to ten zart byl lekko nie najmiejscu gdyz mysle ze zalozyciel tego tematu wyrazil sie jasno czego oczekuje a Ty Go potraktowales troche z "gory" jezeli poczules sie urazony to sorry nie mialem takiego zamiaru :):p
pozdr.

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
spoko, bylem spalony i faktycznie troche przesadzilem :)

R

Raper

Guest
Ktos z was zamawial nasionka z nirvany?? Jak tak to napiszcie mi jak moge najbezpieczniej przeslac im pieniadze.

growmen

Well-known member
Buchów
0
ja zamawiałem i przesyałełem im kase normalnie w kopercie, ale najbezpieczniej jest zrobic przelew z banku (jesli posiadasz swoje konto). Jesli zdecydujesz sie na przesyłke w kopercie to zabezpicz ja odpowiednio aby nie poruszały sie po niej żadnemonety i zeby nie było widac zawartości.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół